Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsza muzyka to w wiekszości syf

Polecane posty

Gość gość

No właśnie, piszę o tej POPULARNEJ muzyce. Można znaleźć jeszcze ciekawą muzykę, ale nie jest ona na topie.Króluje jakiś popek teraz, idol młodzieży, sam nadal jestem młodym człowiekiem ale jak to usłyszałem, tam nie ma nic oprócz bluzgów?!No właśnie, teraz najważniejszy jest vokal, a kiedyś był czas w piosence na fajną gitarową solówkę. Gdzie melodia warta zapamiętania, te partie samych instrumentów. a wytwór ostatnich lat czyli Dubstep..rany, co za syf.Po prostu wydaje mi się, że kiedyś ta nazwijmy to mainstreamowa muzyka była ciekawsza.

Gość gość
właśnie mnie szwagier męczy Popkiem k***a mac kto to w ogóle k***a jest? Ja jestem fanem ATB!

Gość weightless
a ja uwielbiam pop punk, ale nie znam nikogo kto by go też słuchał ;) zgadzam się, że to, co leci teraz w tv to tragedia, nie da się tego słuchać

Gość gość
to wy słuchacie muzyki ktorą puszczają w tv? ja p*****le !!!

Gość gość
Sam nie słucham dzisiejszej muzyki, ale przypominam, że hit sprzed 20 lat, a mianowicie "Scyzoryk" Liroy'a, w którym było sporo bluzgów, to taki ówczesny "Klub Go Go" (czytaj "P***a nad głową, pi-pi-p***a nad głową"), tyle że z większą ilością bluzgów. Podobnie jak dzisiaj "Klub Go Go" Gangu Albanii, "Scyzoryk" Liroy'a rządził w 1995 roku na szkolnych dyskotekach i też cytowano teksty, tyle że nie było internetu i nikt tego nie nagrywał i nie wrzucał do sieci.

Gość MizantropiaOdraza1994_
Najgorsza muzyka, to metal.

Gość gość
Dokładnie, teraz w tv to takie gó*no leci, że głowa mała... ale ostatnio w radiu eska usłyszałam 2 najlepsze piosenki mojego dzieciństwa - Akcent - Kylie oraz Arash - Temptation. Tylko takich słucham sprzed kilku lat.