Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seksowny Andrzej

Oto jaka podłość mnie dziś spotkała

Polecane posty

Gość Seksowny Andrzej

Otóż poszedłem na okoliczny bazarek zakupić okazyjnie kilka drobiazgów, między innymi zainteresowała mnie lornetka. Sprzedawca zachwalał, że będę widział z najdrobnierjszymi szczegółami nawet w zasięgu 25 km, a że lornetka jest malutkai wygląda jak okulary słoneczne, to będę mógł spokojnie podglądać sąsiadów i nikt się nie zorientuje. Okazyjnie dałem za nią 79,86 pln i pobiegłem do domu wypróbować to maleńkie cudo. Lornetka wyglądała troche jak okularki lenonki i była różowym kolorze, no ale pomyślałem że trudno, nie będę zwracać uwagi na złośliwe sąsiedzkie komentarze. Pobiegłem na strych, skąd mam najlepszy widok na dom sąsiada, załozyłem lornetkę i .... szok!!! Moim oczom ukazał sie obrazek jakiejś baby w negliżu, co miała wygląd niewyjściowy taki podobny do krowy i wielki napis: HAHA! DO ROBOTY OBIBOKU, A NIE SĄSIADÓW PODGLĄDAĆ! Zdenerwowany pobiegłem na bazarek, ale sprzedawcy już nie było 😭. Jak mozna tak podle potraktować takiego dostojnego Andrzeja jak ja?

Gość gość
debili należy kasować. najlepiej gazem, jak niemcy. :P

Gość Seksowny Andrzej
Nie jestem pedałem! Szukam kobiety idealnej, ale na razie nie znalazłem :-o

Gość gość
babo czy możesz przestać pisać te bzdety?

Gość dostojny Andrzej
Nie andrzeju. za te twoje świństwa, inwigilację mojej korespondencji internetowej, włamanie do mojego komputera, szkalowanie mnie przed moim ukochanym M, podawaniem moich danych wrażliwych (miejsce pracy, nazwisko) to i tak mało. Powinnam doprowadzic to tego ,zebys poszedł do więzienia, bo za takie rzeczy, to się idzie do więzienia.

Gość gość
chorych na umyśle coraz więcej

Gość gość
potwierdzasz tym wpisem kretynko, że jesteś kobietą :D:D

Gość dostojny Andrzej
Jetsem wspaniały, młodym (49 lat), seksownym, delikatnym, dostojnym mężczyzną! Ile razy mam to powtarzać? Chyba z nerwów zaraz zażyję nerwokalm albo jakiś inny cudowny środek :-o

Gość dostojny Andrzej
No cóż, jestem kobietą, ale przyznacie, że zabawa jest super. Tylko ja, tylko o mnie musi być w internecie dużo informacji, ponieważ menopauza jest galopująca i moja czacha aż dymi z podniecenia, a tu..zero zainteresowanych mną, więc spróbowałam, jako facet do was napisać. Wy przecież to lubicie.

Gość dostojny Andrzej
Proszę się pode mnie nie podszywać! Jestem wspaniałym mężczyzną i muszę przyznać, mam wiele fanek. Otóż wiele kobiet zabiega o spotkania ze mną na pewnym portalu randkowym, ale nie powiem jakim. Dla ułatwienia dodam, że nie jest to Sympatia.pl :classic_cool:. Dodatkowo mam profil na FB i mam tam mnóstwo polubień :classic_cool:.

Gość gość
bardzo zainteresowały mnie twoje wpisy tutaj napisz coś więcej o osbie oprócztych poszukiwań kobiety odealnej podaje meila agata@kadra.edu.pl

Gość Seksowny Andrzej
Czy to ty do mnie piszesz agato doktro Silene? Otóż nie jestem toba zainteresowany, bo masz wygląd niewyjściowym, taki podobny do krowy i nosisz okulary, a w ogóle to jesteś 40letnią starą panną i z takimi próchnami to ja sie nie zadaję! Ja szukam kobiety idealnej, podobnej do mnie, a jak wiadomo jestem młodym (49 lat) delikatnym, męskim i zarazem wrażliwym mężczyzną!

Gość gość
Facet co podglada sasiadow ,nie ma swojego zycia-biedny psychol.

Gość dostojny Andrzej
Dzisiaj trzepię freda, tzn. masturbuję łechtakę. mam już ja wielkości wiadra, co nie przeszkadza mi wierzyć, że odpowiedni mężczyzna mnie pokocha. Wszak moja 49 letnia atrakcyjność i konto na badoo do czegoś zobowiązują.

Gość samotny Andrzej
Skandal!!!!!!!!!!