Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madalina Mus

Rower nowa marka Galaxy

Polecane posty

Gość Madalina Mus

Dziewczyny byłam u znajomych na Słowacji i tam bardzo popularna jest marka rowerów Galaxy. Szukałam w Polsce i znalazłam w sklepie Nexelo. Zastanawiam się nad kupnem ponieważ znajoma bardzo polecała, ale chcę się też tutaj zapytać czy może ktoś już ma ? Jak się jeździ ? Szukam rowerku dla siebie i dla córki (13 lat).

Gość gość
Madalina- ja mam galaxy. akurat nie dziecięcy (za stara już jestem:D), tylko miejski, ale sprawdza się bardzo dobrze. jest solidnie wykonany, ale przy tym lekki, co dla mnie jest wyjątkowo ważne, bo mieszkam w kamienicy bez windy, więc muszę go znosić po schodach:P

Gość gość
ja tez mam ten rowerek i jestem z niego mega zadowolona. Posiadam Galaxy w wersji city - wyjątkowo dobrze dojeżdza mi się nim do pracy jak i przebywa kilometry w ramach relaksujących przejażdżek! Polecam z czystym sercem!

Gość sportowa Renata
Ja mam rower Galaxy i jest rewelacyjny. Wygodny, miastowy a mąż ma swój na dłuższe trasy.

Gość Zuza Wro
A kupowałaś je gdzie ? Ktoś mi mówił o stronie Nexelo - słyszałaś może ? Podobają mi się te rowery Galaxy.

Gość Marianna22
Ja też mam rower galaxy, jest super. Prezentuje się fantastyczne i facet, który mi go serwisował mówił, że na bardzo dobrych podzespołach

Gość Sooffa
no wlasnie tez dużo plusów słyszałam o tych rowerach. myślę ze pieniadze są dobrze wydane i ze jest to sprzętowo dobry rower!

Gość Big Dick
Mam crossowy Galaxy Mikron. Uważam że za takie pieniądze to ciężko znaleźć lepszy. Dałem 1100zl na allegro, cena podobnego technicznie np.polskiego Krossa to w sklepie min.1600zl

Gość v4g4tg4
Aby firma prężnie się rozwijała, warto zainwestować w jej promocję. Najlepszym pomysłem jest wykorzystanie usług z zakresu reklamy Lublin. Jest to sposób na poprawę pozycji firmy. https://reklama-lublin.pl