Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydze sie facetami nieudacznikami zyciowymi

Polecane posty

Gość gość

faceci maja latwiej w zyciu, wiecej zarabiaja, wiecej moga osiagnac, wiecej dostaja, wiekszym zaufaniem sa dazeni, maja wieksze szanse i mozliwosci zyciowe a stekaja ze mamunia zycia im nie ustawila i placza ze kobiety wybieraja ogarnietych facetow a nie nieudacznikow na wlasne zyczenie, bo kazdy nieudacznik to LEN ZYCIOWY, ktory nic w zyciu ani z wlasnym zyciem nie robi, jakich tutaj na kafe pelno, gardze:O

Gość gość
kobito, to przecież twój problem, jak żadnych innych nie znasz, a otaczasz się tymi nieudolnymi. :D

Gość gość
A ja gardzę grubymi i obleśnymi babami, stękającymi na kafeterii

Gość gość
a gdzie ja napisalam, ze takimi sie otaczam? naucz sie czytac dziecko ze zrozumieniem. :O takie nieudaczniki sa wszedzie, nawet na kafe, wiec jak mialabym sie kafe-nieudacznikami otaczac skoro tylko o nich tutaj czytam? przerazajace ze osoby na ta niskim poziomie jak ty wypowiadaja sie w internecie:O i caly kraj to czyta:O

Gość gość
do autorki: twój temat świadczy o nieudacznictwie. nie wiem czy cały kraj go czyta, czy tylko jakaś część, ale inteligencją nie grzeszysz. spójrz na to, co tworzysz w internecie. tak naprawdę, nikogo nie interesuje czym i kim się brzydzisz bo to jest tylko i wyłącznie twój problem. zwierzanie się z tego w internecie, jest świadectwem na to, że pogarda dla innych maluczkich, jest niczym w porównaniu z tępym umysłem, jaki reprezentujesz, kobieto. :classic_cool:

Gość gość
autorka ma racje

Gość gość
A wy babsztyle ciągle niezadowolone szukacie tylko frajera który da sobie wskoczyć na plecy i będzie was nosił do końca życia. A samej pracować i zarabiać godną kasę to was nie na. Tylko zmajstrować bachora a mąż niech na was ryje. Bezambitne suki polskie.

Gość gość
popieram autorke!!!! to jest wciąż, zwłąszcza tutaj w polsce, MESKI SWIAT! facet, ktory nie potrafi znalezc dobrej pracy, ktory tylko siedzi i placze jak to jest zle, ciezko, i ktory nie ma pracy w ogole (sic!!!) to totalny zyciowy nieudacznik :O

Gość gość
kobiety maja łatwiej bo zerują na facetach i coraz miej eis od was wymaga

Gość gość
jak ogarnięty życiowo facet nie weźmie sobie pięknej seksownej dziewicy z dużymi piersiami to i tk jest nieudacznikiem

Gość gość
Nieudacznik to nie osoba uboga, z kiepską pracą, itd... bo może to jej wystarcza i nie chce mieć więcej. Nieudacznik, to np. autorka... osoba która wymaga od faceta lub innych, a sama nic nie posiada, a jej celem jest pasożytowanie na innych, do tego brak ci szacunku dla innych ludzi i wpieprzasz się w ich życie, które powinno cię g****o obchodzić. Czyli wynika z tego, że większość kobiet z tego forum to nieudacznice, nie mają nic, ani dobrej pracy, ani wyglądu, ani pieniędzy, a szukają jelenia który je będzie sponsorował. Na szczęście w realu dziewczyny są na ogół normalne i wartościowe :)

Gość gość
Na szczęście w realu dziewczyny są na ogół normalne i wartościowe usmiech.gif ja zauważyłem raczej na odwrót-kobiety są jak autorka,a to jest męski świat bo kobiety nic nie robią zerując tylko na facetach-kobiety maja łatwiej bo ratują się tyłkiem,dlatego zawsze były czymś gorszym społecznie

Gość gość
Z doświadczenia wiem, że więcej jest nieudacznic niż nieudaczników, bo faceci mają mniej potrzeb, nie zazdroszczą tak bardzo innych, nie zależy im na popisywaniu się przed znajomymi i rodziną. Nieudacznik to osoba która wiele wymaga i która wiele chce, a nie robi nic aby to zdobyć samodzielnie i liczy na to że inni jej to dadzą. Czyli nieudacznikami są w większości kobiety, bo wiążą się z facetami aby dostać to co chcą, aby ten je zabawiał, organizował im czas, kupował to co one chcą, zabierał na wakacje, bo same nie są w stanie sobie tego zapewnić.