Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Autorko urojonych wilczyc gościu Sisi

Polecane posty

Gość gość

NIGDY NIE WPISUJ SIĘ W TEMACIE W KTÓRYM WIDZISZ ❤️. I wytłumacz swojemu facetowi, bh też na te temath nie wchodził.

Gość gość sisi
To nigdy nie pisz ani w jego ani w moim imieniu!.Intrygantko.W romanse to sobie wrabiaj siebie.Wymysliłas sobie sposob na odbicie cudzego chłopa ale to ci nie wyjdzie.Rozszyfrowałam cie...kochanko urojona.!

Gość gość
On pisze bez polskich liter, prawda?

Gość gość
Bo ja nie rozmawiam z nikkm kto nie ma polskiej klawiatury, a więc Twojego nikt na tym forum nie rusza, zrozum to, kobieto :o

Gość gość
Czy wy macie coś z głową? I czy możliwe ze ludzie w tak ciężkim stanie mają dostęp do internetu?

Gość gość
Dziewczyny!!! Do lekarza!!! Załatwię wam bez kolejki:)

Gość gość sisi
Nikt nie bedzie mi mowił (Karolina)ze rozbiłam komuś związek..nie wiem jaki?.ani nikt nie bedzie mnie nazywał czyjąś kochanką jakiegoś wrednego męża Tomka(esemes na priv)..ani nikt nie bedzie mnie wrabiał w żadne romanse (fałsywe tematy w necie)czy to jest jasne?.!!!.

Gość gość
Autorka tematu nie zna Karoliny ani Tomka i właśnie opuszcza temat no wyczuwa delikatny swąd chloroformu stosowanego w najcieższych przypadkach schorzeń psychiatrycznych. Dlatego też niezwłocznie kończy dyskusję.

Gość gośćszarik
A sklepowa o tym wie?

Gość gość sisi
11.26..tak tak jak prawda w oczy kole to nogi za pas.Znikaj stad i zebym Cie wiecej nie widziała pisać w moim czy kogos mi znanego imieniu.!.A i jeszcze jedno ..nie obrazaj mie chamico bo psychicznie chora to chyba raczej Ty jesteś.Radzę pojsc do psychiatry niezwłocznie.!.

Gość gość
Zabierzcie ode mnie tę wariatkę!!:o