Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdiagnozowano u Waszych dzieci skaze bialkowa?

Polecane posty

Gość gość

Moja corka w wieku 3tygodni dostala ogromnej wysylki. Czerwone zaognione place, saczaca sie zolta maz. Potem strupki. Wypadly jej wlosy w miejscach gdzie byly te strupy. Z twarzy krosty i grudli przeszly na kark i ramiona. Skora byla goraca i zaogniona. Po 1.5tyg wszystko zniknelo. Zostaly strupki na uszach i maz za uszami. To zniknelo po koloejnym tygodniu. I nie powtorzylo sie. Czasem co jakis czas ja wysypie takimi malymi krosteczkami na szyi lub polikach. Ale znika po 2dniach. Karmie piersia, ale dokarmialam raz dziennie mm i nic jej mue bylo nawet po tym incydencie z wysypka. Gladka skora, a lekarz kazal mi odstawic caly nabial i wieeeeele innych produktow. Corka ma juz pol roku i zastanawiam sie czy moge sprobowac podac jej kaszke mleczna lub mm ha(bo chce ja dokarmiac,mam malo swojego mleka)),budzi sie nadal razy kszdej mocy na jedzenie). Nie jestem pewna czy ma skaze. Zostalo to stwierdzone tak naprawde po jednej wysypce.. A przeciez to nie musiało byc pokarmowe. Jesli sprobuje jej dac kaszke to jakie objawy powinny mnie zaniepokoic?

Gość gość
to pewnie po szczepionce a nie żadna skaza.

Gość gość
Wysypka 3 tygodnie po szczepieniu?

Gość gość
Rozumiem, ze szczpionki moga powodowac NOP,ale nie dajmy sie zwariowac. Teraz wszystko sie im przypisuje. Od e coli, przez gronkowca i migreny po zatwardzenie.