Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mąż niema ręki do pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż nie umie gospodarować pieniędzmi. Co ma to wydaje,nie potrafi przejść obok sklepu nie wchodząc do niego. Co zarobi to daje mi na połowę rachunków plus co tam potrzeba a resztę zostawia sobie, na zakupy do domu i inne takie. Nie mam nic przeciwko ale tak naprawdę wszystko co mu zostanie to wydaje w ciągu kilku dni a potem ciągnie odemnie. Niema ręki do pieniędzy. Nie szanuje pieniadza,o odłożeniu juz nie wspomnę.tak naprawdę to ja robie zakupy do domu i inne potrzebne rzeczy.on kupuje sobie jakieś gadżety i inne d**erele,nawet ciuchów se nie kupi mimo że marudzi ze niema w czym chodzić. Co zrobić??? Miał ostatnio 50zl na bilet na wyjazd,nast dnia już mi oznajmił ze niema i czy mu dam....bo mu się gdzieś rozeszły. Odmówiłam. Ok. Wykombinowal sobie ta kasę,pożyczył tyle ze by mu starczyło ale potem do mnie dzwonił ze polowe wydał i żebym mu dołożylam....no ręce opadają. Juz niemam sił na to,ja dbam o wsztstko,odmawiam sobie dużo rzeczy,próbuję coś odłożyć a on lekka ręką wydaje na swoje przyjemności.rozmowy setki rozmów nic nie dają. Co robić,?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować