Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maxisgalaxy

...

Polecane posty

Gość gość
17 latka która nie skończy szkoły i nie zda matury przez dziecko wyzywa innych że są niepełnosprawni intelektualnie :D

Gość gość
Do gość 16.38 No nie... Paradoks k****.:-)

od razu zakładasz że nie skończę szkoły i nie zdam matury - owszem zdam ;) mam wiele pomocy wokół siebie więc oszczędź sobie

Gość gość
Jasne d**y dać można. A potem niech twoja mamusia niańczy gnoja bo ty biedna do szkoły musisz... He he he.

ojciec dziecka będzie pilnował :) na zmianę ze mną - oj skończ gadać bo naprawdę aż niedobrze się robi zajmij się swoim życiem

Gość gość
skoro odpisujesz to kręci cie taka rozmowa :) a ojciec dzecka to osiedlowy badboy ? :D dobrze że cie nie zostawił z dzieckiem :D

Gość gość
Niedobrze ci dlatego że ci się bachor w brzuchu wierci.

Gość gość
ojciec matury nie musi zdać :D dziecko bedzie bawił :D

na pewno ma więcej szacunku do kobiet niż ty :) no masz rację w sumie nie ma sensu dale j prowadzić tej rozmowy, szkoda mojego czasu miłej rozmowy na mój temat cius :*

Gość gość
w takim razie poleciałaś na jego kase, typowe....

Gość gość
Pewnie. Złapać na dzieciaka a potem niech chłopak płaci alimenty.

zanim zaszłam w ciąże byliśmy już ze sobą o 3 lat więc trudno powiedzieć że złapałam go na dziecko - oj weź skończ gadkę wszyscy jesteście najmądrzejsi i potraficie tylko człowieka oceniać - najpierw warto może byłoby poznać taką osobę zanim się coś o niej powie. Tak to jest forum dla mnie bo jestem po prostu na to za wrażliwa także no cóż.. żegnam się.

Gość gość
nieee.. wróc :D

Gość gość
ciężko uwierzyć ze 17 lata planowała ciąże, nikt normalny tak by nie postąpił

Gość gość
Miałaś 14 lat jak zaczął cie dupczyć. Ja pierdole ale patologia. A z twoich odpowiedz wnoszę że jest od ciebie dużo starszy. Pewnie ma 30 lat a ty go wyrwałaś w galerii. " kupisz mi jeansy to zrobię ci loda" zgadłam?

Gość gość
Ty masz 17 lat i jesteś w ciąży. Ja mam 30 męża, dziecko, dom i dobra prace. I kto tu ma problemy?

ja nie mam żądnym problemów ze sobą.. bo przede wszystkim mam do nich szacunek i nie szkaluje ich w internecie mając 30 lat powinnaś o tym wiedzieć.

Gość gość
A czy ja cie osądzam? Powiedziałam tylko co myślę. A z tego co widzę większość kafetetian się zgadza z moją opinią na twój temat. Forum jest od tego żeby wyrażać swoją opinię prawda. Z resztą ktoś tu miał rację, najwyraźniej podoba ci się jak ludzie cie gnoją skoro odpisujesz.

A kto pisał że jestem d*****a? że d******py? kto od razu zakładał że nie skończę szkoły? że złapałam faceta na dziecko i lece na jego hajs? ja sobie to wymyśliłam? to nie jest ocenianie? nie podoba mi się to ale naprawdę ciężko mi jest dawać po sobie tak jeździć... wiem tylko tyle że i tak wasza ocena nie jest nic warta bo ja i moi bliscy najlepiej się znamy i możemy się oceniać a nie jacyś obcy ludzie... koniec.

światem żądzą stereotypy i nimi się właśnie posługujesz - a nie bierzesz pod uwagę tego że akurat może ta osoba jest inna. Jeśli na całą sytuacje patrzysz tylko przez pryzmat wieku to naprawdę nie mam ochoty z Tobą rozmawiać.

Gość gość
Przecież to nie byłam ja idiotko. Wcześniej pisał z tobą jakiś facet. Ty faktycznie nie masz szkoły. Ten chłop miał rację jadąc po tobie.

Mam szansę ją ukończyć i z niej skorzystam i się nie poddam.. i sobie poradzę. Te głupie gadanie jeszcze tylko bardziej mnie do tego zmotywowało.

Gość gość
kobitki się pokłóciły :D

Gość gość
Ja się nie kłócę drogi gościu z małolatą która nie jest w stanie odróżnić kobiety od mężczyzny.