Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

The Sims 3 pomóżcie dobrzy ludzie

Polecane posty

Gość gość

jak zainstalować Simsy, kiedyś chodziły mi na moim PC a teraz jak je instalowałam to nie chce mi się włączyć gra może coś w ustawieniach invida mam nie tak, ale nie naprawie tego bo nie wiem na jakie ustawienia zmienić, na razie odinstalowałam z powrotem wszystko

Gość gość
Może musisz zarejestrować grę na Origin?

Gość luna43
Na płycie masz ? , czy ppo prostu pliki na komputerze i pobralas je z neta ?

Gość gość
kiedyś nie rejestrowałam i działało

Gość gość
podstawke mam z płyty a reszta pirackie, tyle że podstawke mam bez originu kiedyś chyba takie płyty robili bo już dawno w sumie ją kupiłam a teraz podobno trzeba wszystko rejestrować z origin?

Gość gość
Finka to ty? :D:D:D

Gość gość
A gdzie zdobyłaś sims 3? Szukam od dłuższego czasu i ciężko znaleźć,jest na origin, ale od razu z kilkoma dodatkami, ktore nie są mi potrzebne, oczywiście za wyższą cenę.

Gość gość
czy Sims 3 jest darmowy?

Gość gość
Jasne, że nie jest, dlaczego miałby być?

Gość gość
Też mam sims 3 podstawa orginał i wszystkie dodatki z neta i wszystko mi działa :p

Gość gość
A skąd pobrałaś?

Gość gość
kutwa nie moge podac linku bo mi spamują !!!

Gość gość
Co spamuje, kto spamuje? Nie rozumiem?

Gość gość
no tu !!!! jak chce podac link to modka spamuje tresc wiadomosci !!

Gość gość
Hmm, a nie możesz podać chociaż nazwy tego serwisu? Chodzi o chomika, czy coś innego?

Gość gość
torenty.org :)

Gość gość
ale trzeba zalozyc konto jednorazowa oplata 9 zl stad pobralam wszystkie czesci simsów ale podstawke trza miec orginalna bo z piratem dodatki sie nie zaktualizuja

Gość gość ówa
Macie jakieś ciekawe historie do the sims 3? Pomóżcie

Gość gość  k
Mam fajny pomysł. Nazywa się Annie (załóżmy). Annie jest piękną, młodą dorosłą. Bardzo lubi pływać i spędzać czas na plaży. Przeprowadza się. Na plaży poznaje chłopaka- Roberta (załóżmy). Robert jest brzydkim dorosłym, grubym leniem. Ale ma duży majątek. Annie nie patrzy na poziom jego konta i zakochuje się w nim. Wkrótce zostają małżeństwem. Żyje im się wspaniale. Annie często urządza przyjęcia. Na pewnym przyjęciu Robert był bardzo znudzony. Wynagradza mu to w sypialni :). Później okazuje się że Annie jest w ciąży. Robert jest prze szczęśliwy. Rodzi się chłopiec ( przypuśćmy) Diego. Annie bardzo dużo czasu poświęca dziecku. Wszyscy patrzą na seksowną mamę ze słodkim synkiem. Robert jest zazdrosny i robi Annie awantury. Rozwodzą się. Robert się wyprowadza. Walczy z Annie o dziecko... Dalej sama se wymyśl.

Gość Gotynka
Ja se wymyśliłam taką. Jest 3-osobowa rodzina. Ojciec- lekarz, żona- rockmanka, córka- dziecko, miła urocza. Rodzina wiedzie wspaniałe życie.Wkrótce do ojca wprowadza się brat- jak się okazuje przestępca. Brat po jakimś czasie idzie do więzienia. Żona zdradza męża. On nakrywa ją na zdradzie. Rozwód. Ale żona zabiera córkę. Mężczyźnie brakuje córki. Okazuje się , że matka ją głodzi. Ojciec zabiera ją do siebie. Żyją dobrze. Nagle matka wraca do domu. Ale ojciec ją wyrzuca ... Co dalej?

Gość gość
Ja miałam taką. Musisz mieć dodatek po zmroku, studenckie życie i pokolenia ( tylko dla wózka dla dziecka). Kobieta ( Liza) przeprowadza się do Brigdeport. Wynajmuje apartament. W klubie poznaje chłopaka. Zakochuje się. Chłopak zamieszkuje u niej. Ale poza nią miał 5 innych kochanek. Liza zachodzi w ciąże. Wtedy chłopak ją rzuca.Ona wychowuje sama córeczkę. Codziennie chodzą na spacery. Ale co dalej? Sama twórz historię!

Gość gość Ally
Ja mam wszystkie dodatki poza nie z tego świata. Po prostu nie podoba mi się. Zrobiłam rodzinę. Jest małżeństwo. Mają 3 dzieci. Bliźniaczki (nastolatki). Jedna July lubi robić imprezy, w ogóle się nie uczy. Jej siostra bliźniczka Amanda jest miła, grzeczna, uczy się dobrze. Rodzice zabierają jedno małe dziecko na urlop. July urządza imprezę. Na tej imprezie obściskuje się z chłopakiem Amandy. Impreza toczy się w najlepsze a wtedy przychodzi mama. Obydwie mają karę. Dalej wymyśl sama.