Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAP*****LE KURWAAA MAC

Polecane posty

Gość gość

moze jestem glupia ale musze sie wykrzyczec. od kilku pierdolonych lat mam depresje moje zycie to jedna wielka porazka jestem po kilku probach,czasem mysle po co ja tu wgle jestem kurwa zycie jest do dupy czemu ja tyle cierpie??? czasem to samobojstwo wydawalo sie najlepszym pomyslem juz nawet nie zwazalam co moja rodzina na to..kiedys zawiodlam sie na kims kto byl dla mnie cholernie wazny moglam skoczyc za ta osoba w ogien ale ona tego nie docenila,olala mnie. zabolalo mnie to stracilam jakikolwiek sens kurwa to jakby ktos ci p**********il prosto w twarz. niemawidzilam siebie jeszcze bardziej niz zawsze. kazdy dzien dla mnie byl pieklem i ciagle mysli o tej osobie dlaczego tak akurat ma byc co ja zrobilam zle, przeciez chcialam dobrze... dobijalo mnie to masakrycznie. uczucie nienawisci do siebie i zal rozpierdalaly mnie od srodka, zycie mi wisialo. jak duzo czasu musialo minac zanim zrozumialam to wszystko zanim zmadrzalam. no ej kurwa probowalam sie zabic, byalm w takim stanie ze nic nie mialo sensu mialam siebie za najwieksze gowno a ja nadal zyje. widac jednak po cos tu jestem. bog chce zebym tu byla i nie zabral mnie do siebie mimo moich prosb bo widocznie jestem tu potrzebna. i tak se myse kurwa skoro bylam juz w takim stanie ze chcaialam popelnic samobojstwo to warto byloby zrobic cos szalonego w zyciu i miec zdanie innych w d***e bo zawsze opinia innych mnie blokowala nie umialam byc soba . asz tu kurwa hyc bec i jestem silniejsza i wiem ze cokolwiek by sie dzialo w moim zyciu to ja to przetrwam bo jestem z***biscie silna .dziekujee za uwageee pozdarwiam

Gość gość
skąd jesteś ?

Gość gość
Zacznij od rzucenia przeklinania. Zobaczysz jak Twoje życie zacznie się zmieniać.

Gość Frugo_tiruriru
kocham cie M. jestem niedaleko

Gość gość
Jaką ty robisz z siebie ofiarę ludzie mają poważniejsze tragedie i nie użalają się