Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Co na prezent dla córki brata na roczek.

Polecane posty

Hej, słuchajcie mam problem. Za tydzień córka mojego brata będzie miała roczek. Doradźcie co kupić. Dodam jeszcze że jestem jej matką chrzestną wiec nie może to być jakiś drobiazg. Na prezent mogę przeznaczyć max 1000 zł. Podpowiecie coś?

Gość gość
Może po prostu daj im tą kasę. Sami kupią to co potrzebują.:-)

Gość gość
Strigoica to ja wczoraj pisałem żebyś dala kasę. Mam pomysł. Może załóż maluszkowi lokatę. Wpłacając co miesiąc jakąś niewielka kwotę do 18 parę zł się uzbiera. A teraz na urodziny możesz dać rodzicom papierek że założyłaś lokatę.

Gość gość
Kłada jej kup.

Gość gość
Ale wy zjebani jesteście. Ja akurat uwielbiam tą dziewczynę, macie dać jej spokój imbecyle.

Gość gość
Ja też ja lubię a jestem kobietą. Strigoica a myślałaś może nad jakimś krzesełkiem do karmienia albo może jakaś huśtawka taka co się ją mocuje w futrynie drzwi.

Gość gość
Pazipęk to nie musi być prowo, ja na prezent dla chrześniaka wydałam 1500 zł. Przecież to normalne że ciotka i jeszcze do tego matka chrzestna nie kupi prezentu za 2 dychy.

Gość gość
Widać że Pazipęk to jakiś laik. To normalne że rodzic chrzestny na chrzest, roczek i 18- stkę musi się szarpać.

Gość gość
Ty idioto zawsze wszędzie widzisz prowokacje. Odp*****l się od Strigoicy błaźnie.

Witam wszystkich i dziękuję za odpowiedzi. Do gość dziś 13.30 Powiem ci że to nie głupi pomysł. W sumie to jak kupie jej teraz jakiś prezent to tak jak napisał Pazipęk nie będzie tego nawet pamiętać. A lokata to świetny pomysł. Na 18 sama sobie coś kupi za pieniądze z lokaty. Dziękuję Ci bardzo za ten pomysł.:-)