Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

którą kobietę by wybrali faceci?

Polecane posty

Gość gość

1) kiepsko wykształconą (zaoczne studium), z zawodu przedszkolanka na 3/4 etatu, ale dostała mieszkanie w prezencie od taty, tego mieszkania jednak nie jest w stanie sama utrzymać dlatego dostaje od taty co miesiąc dotację na utrzymanie siebie i chaty 2) dość dobrze wykształconą (studia dzienne), stała praca pełen etat w finansach, nie zarabia kokosów ale więcej niż ta pierwsza; sama się utrzymuje - 0 pomocy czy dotacji od rodziców,od taty nie dostała nic, sama się dorabia wszystkiego od zera, ma kilkadziesiąt tysięcy zł własnych oszczędności ale póki co mieszka u matki

Gość gość
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaa:D:D:D L))))))))haha żądnej ty psychopato ,ty wieblicielu pieniążka ""D"D boże komu bog dał życie ,takim pajacom :D:D:))))) dzieki że moj wybrał charakter serce i nie patrrzył na to ze niewiele mam :) teraz z nim jestem najbogatszą babką ! ale nie to sie liczy dla mnie, kocham go za serce" !!! i on mnie równiez , ty płytki polaku!

Gość gość
haaaaaaaaaaaaaaaaaaażądnej ty psychopato ,ty wieblicielu pieniążka ""D"D boże komu bog dał życie ,takim pajacom :D:D:))))) dzieki że moj wybrał charakter serce i nie patrrzył na to ze niewiele mam :) teraz z nim jestem najbogatszą babką ! ale nie to sie liczy dla mnie, kocham go za serce" !!! i on mnie równiez , ty płytki polaku! Niudaczniku ,zadnba ciebie nie bedzie urtrzymywała

Gość gość
"ma kilkadziesiąt tysięcy zł własnych oszczędności ale póki co mieszka u matki" ..... why???? "ma kilkadziesiąt tysięcy zł " why???"mieszka u matki" why???

Gość gość
nie ma zawodu przedszkolanka.

Gość gość
ma kilkadziesiąt tysięcy zł własnych oszczędności ale póki co mieszka u matki x Egoistka, która żeruje na matce

Gość gość
kobiety wybieraja ty ośla łąko :D:DD autorku nieudaczniku :)) dotrze to do ciebie ? Ja ciebie osrać bym nie chciała :D

Gość gość
Wybraliby tę piękniejszą i szczuplejszą.

Gość gość
Faceci wolą kobiety zabawne spontaniczne otwarte i inteligentne zaradne w życiu a nie snobistyczne materialistki

Gość gość
ta pierwsza ma chatę od ojca (m4) a ta druga jej nie ma ale oszczędza, dlatego mieszka z matką... :/

Gość gość
Życie uczuciowektórą kobietę by wybrali faceci? Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat którą kobietę by wybrali faceci? 2) dość dobrze wykształconą (studia dzienne), stała praca pełen etat w finansach, nie zarabia kokosów ale więcej niż ta pierwsza; sama się utrzymuje - 0 pomocy czy dotacji od rodziców,od taty nie dostała nic, sama się dorabia wszystkiego od zera, ma kilkadziesiąt tysięcy zł własnych oszczędności ale póki co mieszka u matki gość dziś 2 gość dziś haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaasmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif L))))))))haha żądnej ty psychopato ,ty wieblicielu pieniążka ""D"D lapka.gif boże komu bog dał życie ,takim pajacom smiech.gifsmiech.gifusmiech.gif dzieki że moj wybrał charakter serce i nie patrrzył na to ze niewiele mam usmiech.gif teraz z nim jestem najbogatszą babką ! ale nie to sie liczy dla mnie, kocham go za serce" !!! i on mnie równiez , ty płytki polaku! gość dziś haaaaaaaaaaaaaaaaaaażądnej ty psychopato ,ty wieblicielu pieniążka ""D"D lapka.gif boże komu bog dał życie ,takim pajacom smiech.gifsmiech.gifusmiech.gif dzieki że moj wybrał charakter serce i nie patrrzył na to ze niewiele mam usmiech.gif teraz z nim jestem najbogatszą babką ! ale nie to sie liczy dla mnie, kocham go za serce" !!! i on mnie równiez , ty płytki polaku! Niudaczniku ,zadnba ciebie nie bedzie urtrzymywała Zgłoś gość dziś "ma kilkadziesiąt tysięcy zł własnych oszczędności ale póki co mieszka u matki" ..... why???? "ma kilkadziesiąt tysięcy zł " why???"mieszka u matki" why??? gość dziś nie ma zawodu przedszkolanka. gość dziś ma kilkadziesiąt tysięcy zł własnych oszczędności ale póki co mieszka u matki x Egoistka, która żeruje na matce gość dziś kobiety wybieraja ty ośla łąko smiech.gifsmiech.gif D autorku nieudaczniku usmiech.gif lapka.gif dotrze to do ciebie ? Ja ciebie osrać bym nie chciała smiech.gif gość dziś Wybraliby tę piękniejszą i szczuplejszą. gość dziś Faceci wolą kobiety zabawne spontaniczne otwarte i inteligentne zaradne w życiu a nie snobistyczne materialistki INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII Co zrobić, gdy mój facet nie chce spotykać się ze znajomymi?? pocieszcie mnie gość dziś ta pierwsza ma chatę od ojca (m4) a ta druga jej nie ma ale oszczędza, dlatego mieszka z matką... :/

Gość gość
a pytanie zadała baba czy facet c***a

Gość gość
na co mi bogata kobieta skoro to i tak ja musiałbym za wszystko płacić. Ta, która mniej zarabia łatwiej jej zaimponować i jest tańsza w utrzymaniu.