Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 20, 21, 22 latek chciałby być z 15 latką?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej. Poważnie pytam.

Gość gość
Chyba tylko Roman P.

Gość gość
Jak jest nie do końca normalny to może i by chciał.

Gość gość
Myślę, że taki na poziomie to nie. Ale za 5 lat jak najbardziej. Chociaż też nie sugeruj się tym tak bardzo, różnie bywa, miłość nie zna granic i barier.

Gość gość
Mam 30 lat i bym chciał.

Gość gość
Ale dlaczego nie? Przecież wiek to nie wszystko. Ja mam 15 i chciałabym mieć starszego faceta. Pisałam z wieloma i byli dojrzali, inteligentni. A gimbaza w moim wieku 15-16 lat to takie chamstwo, że głowa mała.

Gość gość
20, 21 raczej nie ;) juz szybciej wybierze starsza ;) ale im starszy dziad - 30, 40 i zdecydowanie wiecej, to tak! to udowodnione, ze przegrancy 30+ szukaja pocieszenia straconej mlodosci w nastolatkach ;)

Gość gość
Haha, przypomniało mi się, że żonaty 43-letni dziad do mnie nawet pisał jakieś sprośne rzeczy :-D ale tacy 20-25 też chcieli się ze mną umówić :-)

Gość gość
Ale dlaczego nie? Przecież wiek to nie wszystko. Ja mam 15 i chciałabym mieć starszego faceta. Pisałam z wieloma i byli dojrzali, inteligentni. A gimbaza w moim wieku 15-16 lat to takie chamstwo, że głowa mała. x No wiemy, że Ty byś chciała. Ale z dorosłym mężczyzna, który chciałby być z 15-letnim dzieckiem nie jest wszystko do końca dobrze.

Gość gość
100 lat temu związek 30 latka z 15latką był czymś zupełnie normalnym i spotykanym. Dzisiaj w w ogłupionym feministyczną propagandą świecie Zachodu to już niemal pedofilia..

Gość gość
dla 20 latka 15 to skonczone dziecko :) poniewaz za dobrze pamieta sam ten wiek, ktory byl tak niedawno ;) ale 30, 40 i wyzej, to wiek, gdzie sie zauwaza to co sie stracilo, a 15latka to powiew mlodosci, niemal niewinnosc, taki 30, 40 moze poczuc sie jak mlody bog na nowo, uczac niedoswiadczona i na dodatek wmawiajac jej ze on jako juz doswiadczony 30 letni mezczyzna jest najlepszym co ja trafilo :D proba ratowania swojego przegranego zycia w ramionach nastolatki, to to co ich przyciagnie nie to co ty masz do powiedzenia czy co by w ogole inneog niz twoje cialo brali pod uwage ;)

Gość gość
100 lat temu związek 30 latka z 15latką był czymś zupełnie normalnym i spotykanym. Dzisiaj w w ogłupionym feministyczną propagandą świecie Zachodu to już niemal pedofilia.. x Widać niektórzy mentalnie utknęli na początku ubiegłego wieku, a może i w XIX, skoro płacze za związkami piętnastek z trzydziestolatkami.

Gość gość
No jasne. A swoją edukację powinny kończyć na podstawówce, po co gimnazjum dziewczynie, której praca będzie polegać na staniu przy garach i wychowywaniu dzieci? Piętnastolatka powinna zakładać rodzinę i od razu starać się o syn!

Gość gość
00:17 Fakt, "postęp" ominął mnie szerokim łukiem. I całe szczęście. A wy "normalni" faceci ślińcie się na widok 40stek i 50tek, bo tak mężczyźnie "nowoczesność" nakazuje. Ja przynajmniej nie jestem hipokrytą. x Do autorki: radzę Ci znaleźć sobie porządnego dojrzałego (niekoniecznie o wiek chodzi) chłopaka i myśleć o utworzeniu trwałego związku. Jak będziesz tylko imprezować, robić karierę, prowadzić "nowoczesne" życie lekkoducha i wolnego ptaka to najpewniej na koniec zostaniesz sama jak cała masa sfrustrowanych "lasek" po 40tce, których nikt już nie chce.

Gość gość
A wy "normalni" faceci ślińcie się na widok 40stek i 50tek, bo tak mężczyźnie "nowoczesność" nakazuje. x jeśli są atrakcyjne, czemu nie. ale preferuję dwudziestki, niezmiennie odkąd sam tyle skończyłem. piętnastki lubiłem może, jak sam tyle miałem, czyli lata temu. teraz nie widzę w nich nic więcej, niż małe dziewczynki, niektóre zapowiadające się na ładne kobiety w przyszłości, ale i tak - to jeszcze dzieci.

Gość gość
mysle ze tak, ale musielibyscie troche zyc w ukryciu bo ludzie to ograniczone umyslowo malpy

Gość gość
Tu przyznaje rację, dzisiaj młodzież (i nie tylko) jest totalnie ogłupiona i zdziecinniała. Dzisiejsza 15latka to się nadaje do malowania paznokci i czatowania na fejsie. Taka Inka miała 17 lat jak zginęła, a jak wielce dojrzałą wtedy osobą była.

Gość gość
Słusznie, nie ma sensu porównywanie dzisiejszych nastolatków do tych sprzed wieku. Naszym trochę poprzewracało isę w d***e od dobrobytu.