Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia LA

Rodzice chłopaka mnie nienawidza

Polecane posty

Gość amelia LA

Czesc wszystkim. Mam problem i chciałabym się poradzić bo otóz od pewnego czasu spotykam sie z pewnym chłopakiem starszym o 7 lat ale nie w tym problem. Przez kilka lat wynajmowałam z przyjaciółką mieszkanie w bloku gdzie mieszkali jego rodzice a dokładnie mieszkałyśmy piętro nad nimi i z tego też powodu , jego rodzice cały czas czepiali sie mnie, ze za głosno słucham muzyke, ze imprezy itp. straszyli policją i w ogole nasze stosunki były bardzo negatywne. Matka to jeszcze ujdzie a jego ojciec to darł na nas mordę jak idiota. Wtedy nie za bardzo sie nim interesowałam bo byłam młodsza itp. zreszta widywałam go może raz na miesiac gdzies przy windzie i to wszystko bo juz wtedy nie mieszkal z nimi. Teraz juz tam nie mieszkam ale nadal jestem w tym samym miasteczku i wynajmuje niedaleko pokój u pewnyc ludzi. I własnie spotykam sie z synem tych dawnych sąsiadów. Jego rodzice raz widzieli nas razem to jego ojciec kazał mi sie od niego odczepic. On na szczeście ich nie słucha i cały czas dąży do tego bym ich odwiedziła bo chce by mnie poznali z lepszej strony. Ja nie chce do nich iść bo za dużo sie wtedy działo i nie mówiłam mu wszystkiego i boje sie, że jego rodzice beda teraz nastawiac go przeciwko mnie i opowiadać jaka byłam i co mówiłam itp. Co robić? Nie chce go stracic ale ta cala sytuacja mnie przerasta

Gość gość
Rodzice to nie twoja rodzina, więc olej ich. Ja też tak zrobiła i jestem bardzo szczęsliwa. Nikt nie ma praw wtrącać się do waszego życia.

Gość amelia LA
lece na fajs? ale ty glupi jesteś :/

Porozmawiaj z chłopakiem na temat jego rodziców opowiedz o wszystkim jak cię traktowali kocha cię to zrozumie dlaczego nie chcesz ich odwiedzić szczerość w związku to podstawa bez tego się nie da bo prędzej czy później kłamstwa wychodzą

Gość gość
Daj sobie spokój z tym chłopakiem. Nie warto!