Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Myszy.Wszędzie myszy.Pełno... Biegają po domu.Od piwnicy,po dom,strych...sa też młode,to trwa juz jakiś czas.Trutka nie pomaga,pulapka też,bo jest ich zdecydowanie za duzo. Przebiegaja pod nogami,po stolach,blatach a w nocy?Buszują głośno. Jedzą.gryzą co popadnie.Ubrania też... I ten...smród. Ktoś miał problem w domu na taką skalę? Help.

Gość gość
Specjalista ds deratyzacji?

Gość gość
Miałam taką myśl,ale to może być dosyć kosztowne.W ostateczności bede musiała kogoś wezwać w końcu,skoro sama sobie nie radzę.

Gość gość
biedne myszy :( trujesz je..nie można sprobowac humanitarniej? wynieść je gdzies?

Gość gość
Ja osobiscie lubie myszy i szczurki te hodowlane,ale dzikie myszki w tej sytuacji sa duzym problemem w domu.Jest ich za duzo,bym mogla je wyniesc i ciagle się mnożą.Przykro mi,ze muszę zabijać te małe stworzonka,ale sami rozumiecie...

Gość gość
Częściowo się topią np. w misce z wodą,znajduje je rano.Próbowałam łapać je na kąsek,kawałek kiełbasy w butelkę.Pare sztuk zginęło w ten sposób,ale to ciagle nic.

Gość gość
zdychają-owszem,ale zapach,to też wina pozostawionych odchodów,ktore znajduje nawet w szafkach....