Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zyc samotnie po 30stce

Polecane posty

Gość gość

1. kiedy wszyscy mezczyzni dookola maja narzeczona, zone od 5 lat co najmniej 2. kiedy w spoleczenstwie licza sie tylko pary 3. kiedy nie ma juz z kim sie umowic na ploty i kawe 4. kiedy nie ma juz gdzie szukac 5. kiedy rezygnacja wdziera sie do zycia z kazdej strony??

Gość gość
ja bym sie ucieszyla bedac sama.nic tylko sie spotykac i udawac jaka jestem szczesliwa,ciagle trzeba ganiac i myslec o nowych ciuchach,wiecznie robic zakupy ,nigdy nie miec czasu dla samej siebie.k --;;u--;;rva kiedy to sie skonczy?

Gość gość
faceci chca miec ogolone ci--;;py, stringi ktore mi w d--;;u--;;pe wchodza i sa niewygodne,ciagle szukaja nowych zabaw intymnych-a mnie juz to wszystko sie bardzo znudzilo.

Gość gość
1. nie wszyscy są w związkach 2. czasami jest ciężko, ale uwierz że Ty jesteś równie ważna/y jak pary 3. to że ktoś jest w związku, nie oznacza że czasami nie ma ochoty wyjść na kawę, musisz to tylko zaproponować swoim znajomym 4. rusz tyłek, znajdź sobie jakieś pasje, poznaj nowych ludzi 5. to Ty tworzysz swój czas i przestrzeń, więc wyłącz komputer i zmień otoczenie, siedzenie i narzekanie nic nie da, samo nic nie przychodzi, daj sobie szansę