Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezus we śnie..

Polecane posty

Gość gość

Co oznacza jak się śni Jezus? Podszedł do mnie i mnie dotknął, przez kraty, miał taką białą szatę na sobie.. jakby z wosku .. nie jestem pewny i jakiejś kobiecie uleczyl rękę

Gość gość
tzn że jestes jebnięty. Jesli wierzysz w Jezusa musisz byc totalnym idiotą.

Gość gość
Ty wyżej leków zapomniałeś zażyć? Czego sapiesz z rana

Gość gość
Chce byś o Nim pamiętał...

Gość gość
każdy wierzący jest debilem. Wiem, prawda boli :-)

Jaki piękny sen :) 😍 Widzisz J/ezus przychodzi do nas nawet kiedy się od Niego odgradzamy. Jest naszym najlepszym lekarzem :) duszy i ciała :) Dzisiaj jest on-line z Łodzi Msza św. z modlitwą o uzdrowienie o g.18 na pierwszej str. jezuiciodnowa.pl są aktywne linki w tym czasie. Sporo jest tam świadectw i nowych słów poznania. J/ezus uzdrawia nas na naszych oczach :) Czy nasz Kochany J/ezus nie jest boski? I jak Go nie uwielbać :)

Gość gość
haha stara modelka. Przecież ty jestes psychicznie chorą kurwą. Wszyscy wiedzą że obrabiasz pały księdzom :-)

Gość gość
buhaha jak ktos kogo nie ma może kogos kochac. Nie dosc że kurwa to totalnie tępa. Życzę ci aby twoja cała rodzina śmiertelnie zachorowała i zmarła :-) słowa mają moc :-)

Gość gość
Wczoraj trochę mu nawyrzucalem przed snem w modlitwie i poczulem takie dziwne wiercenie w brzuchu w tym momencie..

Gość gość
Wiercenie w brzuchu?

Gość gość
brało go na srake :-) katole to jednak upośledzone istoty

Gość gość
Za co nawrzucałeś?

Gość gość
a tak sobie wyzwałem go od chooojow, śmieci itd. I tak go nie ma więc można wyzywac :-)

Gość gość
Nie podszywaj się cieciu. Nie bluzgałem tylko ogólnie chodziło o pewne nieprzyjemne sprawy.. I nie brało mnie na srake bo to było takie dziwne mrowienie, ale bardzo odczuwalne pod skórą po lewej stronie na pewno nie od żadnych wnętrzności.

Gość gość
Dostałeś odpowiedź.

Gość gość
Modelka a ta msza co wysłałaś linka jest jakaś wyjątkowa czy na każdej mszy o uzdrowienie jest to samo?

Gość martyna 33
Pan chce, żebyś się prawdziwie nawrócił. Czyli przyjął Jez.usa jako swojego osobistego Pana i Zbawiciela. Za grzech jest śmierć. I nasze grzechy zaprowadzą nas do piekła. Jednak na szczęście Je.zus, który był bez grzechu, postanowił Swoją śmiercią spłacić nasze długi, a my możemy teraz Jemu zaufać i przyjąć to lub nie. To jest nasza decyzja. Jednak jeśli chcemy, by ofiara Je.zu.sa coś w naszym życiu zmieniła, musimy osobiście zwrócić się do Niego o pomoc, bo Pan nie daje jej automatycznie. Potrzebuje naszej woli i naszego zaufania. I Pan chce, żebyśmy to wyrazili swoimi ustami :-D

Gość gość
Próbuje się na wrócić ale nie mogę w 100%.

Gość gość
A konkretnie to było tak, że chciałem pójść do kościoła, ale było zamknięte, bo w środku jakieś zebranie biskupów i księży. Ten kościół był na dworze, w okol trawa i te kraty.. przechodząc obok widziałem Ducha św. Stał nieruchomo z rozpartymi ramionami, a obok niego Jezus i poszedłem do tego ogrodzenia a on podszedł do mnie.. był bardzo wysoki chyba ze 2,5 metra i szedł tak koślawo ale widziałem że mnie kocha i cieszy go mój widok. Nie pamiętam czy coś mówiłem, dotknął mojej twarzy a potem podszedł do jakiejś kobiety i rękę jej uleczył.

Czy to był Jezus to ciężko powiedzieć, "po owocach ich poznacie", ja przyznam że mi też się raz w życiu przyśnił i powiedział jedno zdanie które chyba zapamiętam aż do śmierci, myślę że to był On, nie pamiętam czy widziałem we śnie Twarz ale rozumiałem że to Jezus Chrystus.

gość dziś Piszesz: Modelka a ta msza co wysłałaś linka jest jakaś wyjątkowa czy na każdej mszy o uzdrowienie jest to samo? -o- Na każdej Mszy św. jest obecny J/ezus i jeśli ktoś się modli o uzdrowienie a to jest zgodne z Wolą Bożą wówczas człowiek dostępuje uzdrowienia. Dzieje również po szczerej S/powiedzi św. Człowiek jest uzdrowiony z uzależnień, nienawiści, złych relacji itd. Msza św. z m/odlitwą o uzdrowienie on-line jest o tyle wyjątkowa, że są tam ludzie, którzy mają dar Ducha św. - dar poznania i mówią, kto w dniu dzisiejszym zostaje właśnie uzdrowiony oraz po Mszy św. są świadectwa ludzi, którzy w poprzednich miesiącach dostąpili uzdrowienia :) Ta Msza św. jest również jutro. Jest tam tyle ludzi, że odbywa się ona w Łodzi co miesiąc w ostatnią niedzielę miesiąca i ostatni poniedziałek danego miesiąca. Czyli jest dzisiaj i jutro.

Gość gość
Albo jesteś inteligentny, albo wierzący. Jedno drugie wyklucza!

Gość gość
Stara modelko Bóg zapłać.Skorzystałam z mszy.Ale uczta duchowa!Przesyłam dla Ciebie uśmiech od Jezusa.

Gość gość
Oglądałem tą mszę i jedna rzecz ze słów poznania bardzo pasowała do mnie ale nie jestem w stanie tego potwierdzić czy to chodziło o mnie.