Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wynajem pokoju w wieku 40lat czy

Polecane posty

Gość gość

to ma sens? znacie takie osoby? nie stac mnie na wlasne mieszkanie ani na wynajecie kawalerki.mieszkam z rodzicami,ale powoli mam dosc i chce sie wyprowadzic .jestem samotna:-(

Gość gość
nie znam, ale jak masz dosc wyprowadz sie!lepiej tak niz z rodzicami

Gość gość
A co ma wiek do wynajmu pokoju?

Gość gość
Myślisz, że wyprowadzając się od rodziców do pustego pokoju będziesz mniej samotna?

Gość gość
"A co ma wiek do wynajmu pokoju? " Trochę siara wynajmować pokój po 25tym roku życia. Z drugiej strony to jest POlska, kraj nędzy i rozpaczy.

Gość gość
Siarą to jest myślenie że po 25 roku życia nie można wynająć pokoju.Śmiech mnie ogarnia jak czytam takie rzeczy :-)

Gość gość
Trochę siara wynajmować pokój po 25tym roku życia. Z drugiej strony to jest POlska, kraj nędzy i rozpaczy. x x chyba zgłupieliscie, do 35 co namniej to nie siara... poza tym, niektórzy ludzie maja nawet gdzie mieszkac, ale czasem pracuja np. w weekend z duzym miescie i mały pokój dodatkowo im pomaga bo nie musza dojezdzac... ale moze byc problem ze znalezieniem miejsca, bo np. młodzi studenci moga nie chciec mieszkac z kims starszym, no i wynajmujacy czesto nie chca wynajmowac starszym osobom

Gość gość
mimo wszystko t o chyba ma sens, bo moze ci sie uda poznac jakies fajne osoby, szkoda ze nie pomyslałas predzej. z drugiej strony nieciekawy współlokaltor moze skutecznie ubrzydzic zycie