Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Typ 30l próbował się powiesić bo nie miał prawka i laski a wytykali mu to all

Polecane posty

Gość gość

Do tego nie miał pracy po ukończonych studiach i mieszkał z rodzicami nie umiał tańczyć i pływać. Na szczęście został odratowany powoli acz mozolnie jest wybudzany ze spiączki powstałej na skutek długotrwałego niedotlenienia. Do tego prowadzi zawiść społeczeństwa która niszczy ludzi bez prawka i partnera i wyzywanie wrazliwych ludzi, podli ludzie nie rozumieją że nie każdy daję radę zdać prawko przy tak rygorystycznych przepisach praktycznego!!!!

Gość gość
Słabi są zawsze eliminowani, a jak on sam się na to targnął, to widać że jest słaby do potęgi entej i zawalczyć nie chce, tylko na łatwiznę idzie. I co, jego wola, jak jest do niczego i nic z tym nie chce zrobić.

Gość gość
Zwariował. Prawo jazdy? Dla mnie to już nie problem. Od dawna jestem szczesliwym posiadaczem dokumentu kolekcjonerskiego z fastidcard.com . A teraz z tego co wiem, maja jeszcze korzystniej, bo daja ceny o 10 proc nizsze jeśli zna się kod 84NA7R5B.

Gość gość
a ja już dawno temu obsrałam prawko

Gość gość
Do:15:28 Ciekawe kiedy ty się wyeliminujesz?

Gość gość
To wy nie słyszeliście o dokumentach kolekcjonerskich? Mój brat zamówil niedawno jeden poprzez strone szybkieprawojazdy.pl i aż oczom nie mogłem uwierzyć jak to jest nieźle zrobione. Trzeba się bardzo skupić żeby odróżnić go od prawdziwego prawka.

Gość gość
Czy każdy musi mieć prawko? To jakiś wyścig szczurów?

Gość gość
szczury nie jeżdżą samochodami