Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Igunia31

Dziś weszłam na wagę MASAKRA efekt 10 kg do przodu przez wakację RATUNKU

Polecane posty

NIe do wiary. Widze, że przytyłam, że ledwo ledwo mieszcze się w ubrania. ale to co właśnie zobaczyłam na wadze to MASAKRA. 72 kg. Jakiś kosmos. Przed wakacjami ważyłam jakieś 62. Jak to możliwe, że 10 kg w dwa miesiące. Pomóżcie mi schudnąć. Daje sobie czas do końca października. Ktoś ze mną? Z Wami będzie raźniej... Pomóżcie- Załamana....

Gość gość
mam tak samo +10kg ech te wakacje odstapiłam całkowicie od swojej ietki :/ ale od jutra zaczynam 1000kcal mam nadzieje ze wytrwam -bo w takim ciele zle sie czuje ... ja sie tak zmieniłam w 3 tyg... Pozdro

Gość gość
Mogę cię pocieszyć że będziesz miała lekko bo jesień to czas gdzie jest dużo owoców a one ułatwiają odchudzanie

Gość igunia31
Fajnie, że piszecie. Bo ja dziś pogrążona w smutku. Od jutra ćwicze:) Dziś zjadłam niewiele. Najgorsze dla mnie sa wieczory bo ledwo żyje i ciągle mi sie chce jeść. Wspierajmy się będzie raźniej

No dobrze to widzę., że walczę samotnie. Od jutra ćwicze. 40 minut dziennie. Jestem pewna, że to przyniesie rezultaty. Piszcie jeśli ktos ma ochotę dołączyć.

Gość gość
A ja przez miesiąc wakacji schudłam 5 kg i ważę 75 kg...czuję się lepiej. Oby nigdy więcej nie dobić do 80 :(

Gość gość
nie wierzę, że można przytyć 10 kg i się nie zorientować w porę. Jakbyś ważyła 150kg to może byś nie zauważyła, że to już 160kg, ale tak jak piszesz to kłamstwo. Myślę, że nie warzyłaś 62 przed tylko z 66-67 kg i dlatego nie zauważyłaś w porę tycia. 10kg, żeby przytyć to musiałabyś wpieprzać cały dzień i się nie ruszać. Kłamiesz w swojej historii.

Gość Ullas
ja miałam tak samo , zawsze ważyłam koło 54 kg i jak weszłam na wage w czerwcu to się załamałam. Ważyłam 67kg i próbowałam różnych diet itd. I przeszłam na dukana . Od połowy lipca schudłam 10 kg . Pozdro

Gość gość
Też byłam na Dukanie i nie polecam. Schudłam to fakt ale później przytyłam aż do 80 kg a ważyłam 62kg.

Gość gość
A ja mam 23lat 159cm wzrostu i ciągle ważę 45 kg i tak cały czas chyba prawidłowo ważę? dobrze się z tym czuje Nie wyobrażam sobie jak bym miała ważyć 50kg źle chyba bym się z tym czuła.

Gość ciagle na dietach
wy tępe pipy ciągle na niekończących się dietach, PRZESTAĆ ŻREĆ jak świnie a nie diety co chwile durne baby

Gość fjsj72
Igunia ja mogę co najwyżej życzyć ci sukcesu. Ja już się poddałam. Ja ci wierzę, że przez 2 miesiące tyle ci przybyło. Miałam wiosną to samo. Dziś stając na wadze załamałam się, bo te 3, 4 kg, które udało mi się zrzucić w wakacje, wróciły. A nadal moja aktywność fizyczna jest większa niż w pozostałą część roku. Co będzie zimą? Strach się bać. Pocieszam się, że część tych kilogramów to tłuszcz przekuty na mięśnie ale nie jest przyjemnie, kiedy na wadze rezultatów nie widać wcale.

ja też staram się schudnąć, ale nie za pomocą diet, tylko poprzez bieganie (owszem jem mniej, piję ok.2-3 l. wody dziennie). Ja mam 173/70kg, więc z 5-8 kg muszę zrzucić... Mam nadzieję, że się uda :) http://www.xeroumirka.pl zapraszam serdecznie kochani : )

Dziewczyny - fajnie, że jesteście. Ja popisałam się po całości. Mam 164 i gdzieś w czerwcu ważyłam jakie 62-3 kg a teraz? jak zobaczyłam wczoraj na wadze 72 - to zamarłam. chyba po ciązy tyle ważyłam. najgorsze jest to, że zajadam smutki. a niestety wakacje miałam smutne. więc i to powód... mam nadzieję że do grudnia wróce do 60 kg. taki sobie daje czas. Będę informować na bieżąco. Miałam zacząć od jutra ale właśnie mam w planie poćwiczyc na steperku chociaż pół godzinki tak na rozgrzewkę. ale od jutra już koniecznie spiąć poślady i nie ma zmiłuj...działamy:):):)

Gość gość
Wakacje to czas kiedy lato odpuszczamy, pikniki, grille, wieczory na tarasie. :// Znam ten bol, tez od jesieni biore się za siebie! Kolezanka polecila mi catering dietetyczny http://www.salmix.pl/, to dla mnie idealna opcja bo nie mam czasu na gotowanie. Trzymajcie kciuki!

Jeśli jesteście ze mną to fajnie. Jeśli Was zabraknie to i tak nie odpuszczę. Dzień 2: dziś z rana 40 minut na steperku. Teraz kawka i do pracy. Będę koło 19. więc może uda mi się jeszcze coś podziałać choć dużo pracy. Plan jest taki do 30 września 66 kg. Dziś 71,4 kg Wierze, że dam radę:)

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
Jestem na diecie niestety mniej więcej w połowie musiałam coś zrobić bo napady głodu i wahania były bardzo uciążliwe.Zdecydowałam się na zakup Foreverslimu.Po dwóch dniach chęć podjadania znikła a co do nastroju jest lepiej nie jestem już w kółko wkurzona jest po prostu normalnie.

Gość gość Irmina
A ja dzisiaj wystartowałam też z foreverslim. Też byłam przerażona jak zobaczyłam +12 kg na wadze w stosunku do tego co było jeszcze przed wakacjami

Gość lody1920
Ja 3 miesiące temu miałam podobno reakcję na wagę a tam 15kg do przodu łzy mi się zakręciły bo miałam wyjechać na wakacje za granicę z narzeczonym a ja taka beczusia;) o nie powiedziałam muszę coś z tym zrobić koleżanka poleciła mi suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl i tak zaczęłam jeść regularnie i trochę biegać i zrzuciłam w 2 miesiące ten mój nadmiar kilogramów!