Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Popieramy Kaczyńskiego

Dawniej moje tematy to było coś

Polecane posty

Gość gość
nie wiem kogo popiera ,ale czytając jej posty wywnioskowałam ze inteligencją nie grzeszy,wiec jej wybór mnie nie dziwi

Gość gość
hehe Pis?chcesz zeby prezerwatywy były na recepte?ja nie chce skróconego wieku emerytalnego ,nie chce pobierać 200 zł emerytury,chce prawa do aborcji,chce decydować o moim ciele i życiu,chce prawa do godnej śmierci. Biedne 6 latki:) zenada ....w wielu krajach w tym wieku dzieciaki zaczynają edukacje i żyją :) Wielki Pan Duda obiecywał skrócony wiek emerytalny,a teraz robi referendum i pyta czy Polacy tego chcą?Śmiech na sali .Pis robi Wam wode z mózgu a wy ...jak ćmy do ognia :O

Gość gość
nie zmieni,bo referendum nie przejdzie z powodu niskiej frekwencji ,i co zrobi PIS? powie ze na razie odkłada sprawe emerytur,bo nieszczęsny Smoleńsk jest ważniejszy :P

Gość gość
taaa należy:) a może ufasz im bo chcesz tego a nie dlatego ze tak należy? oj dzieciaku zajmij się fb a nie polityką

Gość gość
hmm o to chodzi ze nie mam kogo popierać :) jeszcze sie zastanawiam,myśle w pażdzierniku dam ci znać na kogo głosowałam :)