Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dwa wstydliwe problemy, pomocy.

Polecane posty

Gość gość

Prosze o pomoc, jakieś rady. Moim problemem jest depilacja miejsc intymnych. Na kremy reaguje wysypka, wiec gole się maszynka. Po dniu już mam bardzo drażniące włoski, które mi wzrastają, a o secie nie ma mowy, wstydzę się. Gdybym chciala je ścigać to polalaby się krew. Nie da się codziennie, robię 2 razy w tygodniu. A chciałabym kochać się częściej... 2 problem - zapach stop. Mimo mycia, kremowania maja taki specyficzny brzydki zapach. Po kilku minutach od mycia już się pojawia. Testowałem rożne kremy i nic tez mi nie pomaga na pękająca pięty, jestem zadbana, staram się dobrze wyglądać a tu takie rzeczy...

Gość gość
jaki zapach O-O ? - to się myje ;) .... depilacje woskiem polecam (raz na miesiąc jakoś tak) ... ja raz ogoliłam i to co było później to był koszmar - nigdy więcej

Gość gość
depilacja, depilator bez kremów a do stóp może być sól i swobodne buty nie za ciepłe + jakiś puder do stóp

Gość gość
A dlaczego musisz byc wygolona na zero do seksu? :D twoj facet to pedofil?

Gość gość
Bo nie lubię inaczej, zle się z tym czuje... Nie wiem czy dałbym rade depilatorem, mam wagine tzw motyla - wargi sromowe mniejsze wystaja poza większe. A te większe (u mnie tylko z nazwy) maja przecież włoski.

Gość gość
do stóp polecam puder do stóp z scholla i wkładki do butów z rossmana. Nie kremuj nóg tylko elimunuj pocenie

Gość gość
Depilacje laserowa polecam, mialam 5 zabiegow i przez dwa lata praktycznie nie odrastaja mi wloski, a te co odrosly sa miekkie i jasniejsze, zero podraznien, super sprawa, jak sie wstydzisz to zrob sobie "depilacje plytka" i depiluj juz tylko samo krocze :p

Gość gość
Z takimi problemami jakie masz to najlepiej od razu udac się do kosmetyczki jakieś sprawdzonej. Ja zawsze korzystam z uslug www.spaszczecin.com . Wykonuje u nich między innymi debilacje bikini , ale tez brwi i wasika , zawsze wychodze zadowolona. A co do stop to może tez tam CI cos podpowiedza, wiem ze kiedys kolezanka miala podpbny problem to kosmetyczka polecila jej cos na zasadzie dezodorantu do stop, ale nie wiem dokladnie o co chodzilo. Podpytaj kosmetyczki albo ewentualnie jakiegos lekarza.

Gość gość
nie lubie kiedy moja zona ma wygolona, bo to mnie kłuje, bo jest mało sexy, bo kobieta powinna miec troche owłosienia. A co do nóg, to nie widzę innej możliwosci jak Electro Antiperspirant. Zatrzymał pocenie i pozbawił za jednym zamachem smrodu i grzyba.