Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam dosyć trudny dla mnie temat ale musze go poruszyć i bardzo proszę o szczere odpowiedzi. Zacznijmy od tego.. bardzo głupia sytuacja nawet nie jestem w 100% pewna czy na pewno jestem dziewica gdyż z chłopakiem można tak powiedzieć ze piescilismy się, próbowaliśmy pójść co raz dalej i szczerze powiem ze nie mam zielonego pojęcia czy mógłby przebić mi błonę dziewicza gdyż raz ze nie czułam a dwa nawet nie leciała krew itp. Przyznam że mało o tym wiem i jestem słaba w tych tematach. 19 go sierpnia doszło do stosunku i chłopak włożył mi no a kiedy dochodził spuścił mi się na brzuch lecz nie mam pewności czy trochę nie w środku. Sytuacja do du*py gdyz wyszło to całkiem przypadkiem i bez planowania.. tak wiem to głupie. I teraz pytanie co z ciążą ? Czy mogłam zajść w ciążę ? Mam bardzo nieregularne cykle miesiączki bardzo bolesne i w sumie to 36 dzień cyklu bo zdarzały się 40 dni, 41, 35, 38 różnie. Dodam że niedawno wyjechaliśmy na wakacje na parę dni, miałam bardzo bardzo dużo stresów, no i strasznie się boję ze to może być ciąża.. teraz pytanie do was kiedy zrobić ten test ciążowy aby był wiarodajny?

Gość gość
Dodam jeszcze ze wczoraj pojawiły się może 3 krople krwi które znalazłam na majtkach i 2 dni wcześniej było to samo tyle ze jedna kropla krwi. Do tego mam upławy białego śluzu dosyć obfitego. Nie towarzyszy mi żaden ból żadne zmiany skórne itp

Gość gość
Oczywiście , ze możesz być w ciąży. Tes najlepiej zrobić w dzień spodziewanej miesiączki. Całkowita pewność da ci zrobienie wyników z krwi.

Gość gość
Możesz być w ciazy...takie zabezpieczenie to żadne zabezpieczenie...ja za miesiąc będę miała żywy dowód na to, że to możliwe :-o zrób test to będziesz wiedziała.

Gość gość
Dziewczyno popytaj mamy jak to jest z tą ci/pą jak wchodzi prącie. Twoje wiadomosci są zerowe ,a ci/pa swędzi cię.