Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żezuu

gdzie znaleźć sens życia ?

Polecane posty

Gość żezuu

Cześć :) mam prawie 23 lata i już wiem że nigdy nie będę mogła mieć dzieci, jestem skazana na samotność do końca życia, niedawno rozstałam się z facetem bo się nie dogadywaliśmy, poznałam kogoś jednak nadal nie czuje sensu w tym wszystkim... Gdzie go znaleźć ?

Gość gość
poszukaj może pasji :) albo pomagaj komus,to będziesz się czula potrzebna a dziecko zawsze możesz zaadoptować i pokochać,wychowac jak własne uratujesz je przed domem dziecka zmienisz jego zycie,dasz mu normalny dom

Gość żezuu
Tak tylko z adopcja też nie jest tak prosto i jakoś wątpię w to że kiedyś zaadoptuje bo z kim ? Wydaje mi się że żaden facet nie chce wybrakowanej kobiety. Z reszta tak sobie myślę że wolałabym mieć dziecko niż męża

Gość gość
e tam,jak Cie ktoś pokocha to nie będzie problemu :)

Gość Mężczyzna_Sam
Nawet gdybyś była odrzucona przez wszystkich ludzi na ziemskim padole płaczu, to i tak nadal masz powód do tego by skakać z radości po same niebo. Jaki jest ten powodem? Taki, że jesteś wryta w sercu Boga, który jest za Ciebie odpowiedzialny jako Ojciec - Rodzic. Od Niego otrzymałaś życie jako dar. Co zrobisz z tym darem? To już twoja decyzja. Możesz zmarnować życie. Co to znaczy zmarnować? To znaczyć wybierać złe warianty, złe opcje, które niszczą relacje z Bogiem, które niszczą duszę do tego stopnia, że nie nadaje się do tego, by przebywać w Domu Ojca - w Niebie, gdzie panują jedynie pozytywne, piękne wartości.

Gość Mężczyzna_Sam
Zachęcam serdecznie wszystkich do tego, abyśmy dbali i krzewili to co się Bogu podoba. Sam jesteś marnym człowiekiem świadomym tego, że bez Boga nie mógłbym kiwnąć palcem. Bóg cały świat ma pod czujnym okiem, całą przyszłość, teraźniejszość i przyszłość. To co dla nas się dopiero wydarzy, dla Boga już się wydarzyło, ponieważ jest poza czasem.

Gość gość
w weekendy mnóstwo promocji jest w centrach handlowych , znajdż swój sens życia , upoluj promocję nawet do 50% zniżki w cenach, tanio codziennie w Biedronce

Gość gość
Dlaczego masz nie mieć dzieci? Nie poddawaj się gdzieś jest chłopak nie ideał ale może jednak znajdzie się taki dosyć odpowiedni.

Gość żezuu
kupiłam ostatnio w lidlu stringi , strasznie się cieszyłam na 3 pary miałam kasę po 3 .50 były w promocji.

Gość rób zakupy
masz depresje? brak sensu w życiu? idź do galerii na zakupy, mega promocje, mega hity cenowe, kupuj i wydawaj, tak mówi papaj

Gość gość
to kupuje. wszystko wydałam, zarabiam 1200 zł. kupiłam stringi, szminkę , balsam na zmarszczki. wszystko po promocyjnej cenie. na więcej poczekam do następnej wypłaty. faktycznie zaczyna się mi to podobać. jest to moje hobby znaczy mój konik

Gość gość
"To co dla nas się dopiero wydarzy, dla Boga już się wydarzyło, ponieważ jest poza czasem." x Tego nie wiesz bo to teoria, a nawet gdyby to oznacza że tym bardziej wszystko jest bezsensowne a sam bóg jest do niczego bo nie obchodzi go nic bo już wszystko jest zrobione dla niego.

Gość mega płodny zapłodni
zrobie dziecko niepłodnej, gwarancja sukcesu 200%, zapraszam

Gość gość
"Sam jesteś marnym człowiekiem świadomym tego, że bez Boga nie mógłbym kiwnąć palcem." x Więc to bóg kiwa palcem za człowieka, więc wszystko co człowiek robi bóg robi. I są to zarówno dobre rzeczy jak i te złe.

Gość gość
bez wsparcia Boga

Gość gość
modlić się

Gość gość
odnajdz sens życia w pomocy innym, w okazywaniu dobroci tym mniejszym niz Ty. Mało dobroci wokół.

Gość gość26
znajdź faceta który też nie może mieć dzieci a jeden problem zniknie albo takiego co ma już dziecko

Gość żezuu
Nie mogę mieć dzieci z przyczyn zdrowotnych. Depresji nie mam chyba nie jest aż tak źle ogólnie lubię swoje życie mam pracę mieszkam sama faceta też mam tylko ta jedna rzecz nie daje mi spokoju :-) zajmuje się pomocą bo taki mam nawet zawód i bardzo go lubię . Jednak ostatnio nic nie sprawia już radości