Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doomle

Chcę otworzyć swój sklep..

Polecane posty

Gość doomle

lub stworzyć jakiś swój biznes. Mam wiele pomysłów, ale nie wiem od czego zacząć, na co zwrócić szczególną uwagę, gdzie udać się najpierw z całą tą papierologią. Dzisiaj dowiedziałam się, że nasz urząd pracy chętnie rozdaje kasę na rozpoczęcie swojej działalności, a w mieście budują kolejne centra handlowe. Może spróbować z artykułami dla niemowląt i dzieci? Może artykuły gospodarstwa domowego? Może nawiążę spółpracę z hurtownią mebli lub stolarzem i prowadzić punkt sprzedaży mebli na zamówienie?? Może bardziej art. rehabilitacyjne i medyczne..? A może salon fryzjerski? Strzyc*****elęgnować włosy umiem, jestem po kursie fryzjerskim. Sama nie wiem.. Odzieżowych, obuwniczych jest multi, z biedronkami i lidlem konkurować nie będę;-) A wam jaki biznes się marzy? Może podpowiecie mi coś?

Gość przerost tresci nad forma
przejdź od razu do rzeczy i powiedz czym będziesz za chwile spamować w celu lepszego pozycjonowania :D ?

Skoro ciągnie Cię do fryzjerstwa to spróbuj swoich sił. Grunt żeby robić to co się lubi. Mój przyjaciel właśnie otwiera swój wymarzony salon fryzjerski a zbierał się do tego mniej więcej tak jak Ty. A może chce,a może nie che.. W końcu zebrał się w sobie i go otworzył. Teraz go wykańcza i jest przeszczęśliwy że się zdecydował. Ja ze swojej strony postanowiłam mu trochę pomóc w urządzaniu się i z okazji Świąt planuję mu kupić kilka kufrów fryzjerskich http://www.pro-sprzet.pl/category/kufry-fryzjerskie i może zamówię mu tez jakieś inne akcesoria np. grzebienie, suszarki itp.