Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina sama planuje roczek mojego dziecka

Polecane posty

Gość gość
Jak u niej to gości sobie sama zaprosi jakich chce ,

Gość gość
Ale jesli oferuja pomoc ze zrobia u siebie to chyba rodzice tez powinni miec cos do powiedzenia? Nie zgodziłabym sie i postawiła sprawe jasno robie u siebie na moich warunkach i wtedy zadnych klopotow nie ma. Bo w innym wypadku kłotnie i problemy zawsze beda i ktos zawsze bedzie sie czuł pokrzywdzony. Rodzice odpowiadaja za dziecko i to oni decyduja w jakiej formie wyprawiane sa przyjecia z nim zwiazane.

Gość gość
Sory ale co z ciebie za matka i żona skoro pozwoliłaś sobie wejsc na głowe ?rodzina meza rządzi twoim waszym zyciem a ty sie glupio pytasz co robic..to żart??masakra!nigdy nie pozwolilabym sobie aby ktos ingerowal w zycie moje i mojej rodziny!!!!

Gość gość
To ja autorka , kupię tylko ten tort i pojadę do babci na 2 h a w domu poszykuję sobie sama i reszta imprezy będzie u mnie :-P . Dobre rozwiązanie , tak będę robić chyba dopóki babcia będzie żyła . Ona przeboje ma z tą ciotką męża a swoją córką , gdybyśmy mieli większe mieszkanie to wiele razy mówił , że wolałaby z nami mieszkać . Dzięki za odzew ,

Gość gość
myślę ze rozsądne podejście masz. Ciotka przesadza ale nie warto (choćby dla tej babci) robić zadymy. Zrób u siebie i tak imprezę, najlepiej zeby się ta ciotka o tym dowiedziała :)