Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on posunie sie dalej......

Polecane posty

Gość gość

hej na ostatnim spotkaniu dalam sygnaly wyrazne facetowi ze jestem gotowa. calowalam go obejmowalam. on sie troche wzbranial raz chcial i calowal raz sie oddalal i mowil ze nie... mam metlik w glowie potem kilka dni pozniej zaproponowalam spotkanie i on sie na nie zgodzil teraz sje zastanawiam czy on pojdzie o krok dalej na tym spotkaniu bo sobie to przemyslal i jednak chce mnie czy tez zgodzil sie na spotkanie tylko po to by rozmowic sie ze mna bym mu dala spokoj.... a moze to nie w stylu facetow? napiszcie co o tym myslicie plis

Gość gość
Ja serdecznie polecam wrozkę Sofii. Rozwiałaby Twoje wątpliwosci i pokazalaby do czego to wszystko zmierza.Wrozy online i konkretna i szybko wysyła odpowiedź. Wróżę u niej systematycznie i uważam , ze ma bardzo wysoką sprawdzalność. Polecam . tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
ja bym tez poszedl do wrozki

Gość nie wiem ja nie wiem
Ja na Twoim miejscu jeśli w jakiś sposób bym dała do zrozumienia że facet mi się podoba to już poczekałabym jak on wyjdzie z propozycją spotkania. Skoro już tak wyszło to teraz daj mu wykonać pierwszy krok - zasugeruj, że jest Ci zimno zobacz jego reakcję.

Gość gość
moze ma lek przed kobieta? Masz duze piersi?