Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataaliaaa

Bingoliku jestes?

Polecane posty

Gość Nataaliaaa

Chyba się w Tobie zakochałam, jesteś taki mądry i na pewno przystojny. To jak radzisz sobie z tymi przygłupami co się Ciebie czepiają, to wyszukane słownictwo i Twoje niesamowite podejście i to jak bronisz UK. To wszystko sprawiło, że nie mogę przestać o Tobie myśleć i bardzo bym chciała się z Tobą spotkać. Co Ty na to? Też mieszkam w Londynie na Ealing więc nie ma problemu. Pragnę Cię bliżej poznać i kto wie może coś z tego będzie. Daj może swojego maila to wyślę Ci moją focie i może jutro się spotkamy? Bardzo bym chciała chociaż trochę się denerwuję bo Ty jesteś taki męski i silny, a ci idioci to po prostu Ci zazdroszczą, że Ty mieszkasz w Londynie i dobrze zarabiasz a oni te marne grosze w Polsce i na dodatek mieszkają z rodzicami, nigdy bym nie chciała takiego faceta, takiej ciapy. Normalnie ciarki mnie przechodzą na myśl o naszym spotkaniu. Jestem pewna, że wszystkie laski będą mi zazdrościc jak nas razem zobaczą na mieście. Co Ty na to przystojniaku? Spotkajmy się. Na pewno nie pożałujesz. Daj znać bo nie zasnę dzisiaj. I napisz może jak masz na imię. Papa.

Gość gość
ale debilka buahaha :D :D bingol to gejuch, nie masz szans :D

Gość gość
Papa Natalia binkolek cię kocha! :D

Gość Nataaliaaa
Ty sam jesteś debilem i gejem!! Co za niewychowany, gburowaty cham!!

Gość gość
Dobrze ssiesz? :D

Gość Nataaliaaa
To Ty czy jakiś podszyw? Napisz jak masz na imię i ile masz lat. Wszystkiego dowiesz się jak się spotkamy. Już nie mogę się doczekać. Cała mokra się zrobiłam w majtkach na sama myśl.

Gość gość
Ja też mam mokro :D bawisz się motylkiem..

Gość gość
100% prowo, jakis koles sobie jaja robi, nie ma AZ takich glupich kobiet :o :D

Gość gość
Są takie! :D

Gość gość
Takie debilki to tylko w po/rnuchach :D

Gość Napalony Mietek
Natalio nie masz szans by go zdobyc bo on lubi walic w kakao...zupelnie tak jak ja! Jestem meski, dobrze zbudowany, pracuje na budowie mieszajac cement. Mam silne bary wiec bede cie mogl nosic na rekach. Odezwij sie do mnie dziubku to sobie razem pogr****my przy betoniarce. Przemiele cie ostro. Moze nie na pierwszej randce, bom romantyk i chcialbym Cie lepiej poznac mimo, ze czuje ze cie znam od lat. Czytam kazda twa wypowiedz w ekstazie i czesto zalewam sobie kalesony na sama mysl o tobie. Prosze Bingoliku napisz twardymietek69@polskibeton.pl

Gość Nataaliaaa
Ty bucu chamski, nie dorastasz do pięt mojemu kochanemu Bingolikusiowi i on cie nie zechce a mnie tak!!

Gość Napalony Mietek
Mylisz sie durna bzdziagwo! Dzis do mnie napisal, umowilismy sie na spotkanie. Idziemy karmic golebie i mewy nad kanaly przy Hackney. Potem zabieram go na kolacje do restauracji u Mahmeda. Mysle, ze posmakuje mu kebab z mlodych koz. A ty sie wypchaj sianem

Gość gość
no prosze, "bingolikusiek" znalazl milosc na kafe :) nie pozostaje nic innego, tylko zyczenie wam szczescia i powodzenia :)

Gość gość
natalka i mieciu to dwie rozne osoby :p

Gość gość
Buehahahahahahahahahahahaha karmienie mew i kebab z kóz hahahahahahahahahahahahababababababahhahaahahah Bingol nie daj sie prosić, przecież taki zagramaniczny jestes i w Jukeju mieszkasz, funty zarabiasz hahahahahahaha

Gość gość
dziewczyne to ty masz hindusa bajkopisarzu z którym mieszkasz w pokoju i cie grzmoci w tyłek za mniejszy payment bo zadna takiej lysej paly by nie chciala hahahah, mam tyle na koncie ze ci oko zbieleje ptasi móżdzku -> :D

Gość gość
gość dziś pier/dolony troll bingol, kazdy wszedzie pozna twoje denne posty pisane w tym gownianym stylu, identycznie pisales jakis czas temu na bingolu, pogubiles sie juz w tych twoich wałkach

Gość Stefania bez Zebow
Mietek a czy lubisz tez dziewczyny czy tylko mezczyzn? Bo brzmisz jak moj ideal. Pragne bys mnie przemielil przy betoniarce. Napisalam ci maila i dolaczylam sweet focie. Czekam na odzew. P.S. Mysle, ze spodoba ci sie moj dziubek bo brak jedynki z przodu i trojki sprawia, ze mi sie usta wyginaja w ladny luk...

Gość gość
Nataaliaaa i Napalony Mietek to geje hahahahaaaaaaaaaaaaaah

Gość gość
Do nauki!!

Gość gość
Pompa jak ch/uj z debila bingola :D dzieki za ta rozrywke bueheheheheaaaaahahahahaha :D