Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwal ze mna. A ja zaproponowalam mu zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Bylismy w ukladzie bez zobowiazan. W miedzyczasie wyszlo ze ma narzeczona. Powiedzial ze lepiej jak to slonczymy. A ja powiedzialam: ok ale jakbys chcial ja zamienic to miesiac moge poczekac. Rozstalismy sie normalnie, ale moze to jeszcze nie rozstanie...?

Gość gość
I chciała byś takiego faceta aż taka głupia jesteś ile masz lat?

Gość gość
Czasami ludzie mecza sie w swoich dotychczasowych zwiazkach

Gość gość
O litości i Ty się jeszcze zastanawiasz.... Czy jesteś tego świadoma że zaspokajałaś jego potrzeby seksualne i nic więcej. Owsem ludzie często tkwią w nie szczęśliwych związkach ale jak poznają kogoś kto staje się dla nich ważny to jest to najlepszy powód do rozstania !!! Ma narzeczoną która nie dorównuje mu temperamentem, nie lubi rzeczy które on sobie ceni itd reasumując ją kocha Ciebie pukał. A nawet jakby rzucił swoją dziewczynę to chciała byś takiego kolesia ? Zdradzał ją będzie i Ciebie zdradzał, jak to o nim świadczy ?

Gość gość
Ma narzeczoną która nie dorównuje mu temperamentem, nie lubi rzeczy które on sobie ceni itd reasumując ją kocha Ciebie pukał" takich mężów jest też wiele,żona bezgranicznie mu ufa,czyli jest głupia i naiwna albo ma takiego w głębokim poważaniu,ma inne priorytety albo jest taka sama jak on i ma swój świat z innym,słowem lubią się k***ić/autorka wpisuje się / jak tacy chcą wychować swoje dzieci? a potem pytamy,co to się dzieje z tą młodzieżą,co za czasy...? brak wzorców !!!!

Gość gość
zgadzam się z Tobą gościu dziś świat staje się byle jaki, ludzie koncentrują się na swoich potrzebach mają w głębokim poważaniu czy krzywdzą innych. A to że mamy na coś ochotę to nie znaczy że mamy to robić .... do licha nie jesteśmy zwierzętami !!! Lubię seksik, z mężem nie mamy w tej kwestii żadnych problemów seks analny oralny itd ale jak słyszę o rozwodach bo żona loda nie chciała robić to mi się nóż w kieszeni otwiera !!!! Z drugiej strony mam ma w gronie swoich znajomych koleżanki które się szczycą że ,, nie dają swoim mężom'' sypiają od wielkiego dzwonu z partnerami, seks traktują jak walutę jak wielką łaskę. Nie chciała bym być na miejscu żebrzących o czułość mężów to musi być upokarzające

Gość gość
Nie to juz nie ma sensu... wrocil do narzeczonej a Ty bylas odskocznia od rzeczywistosci. Spojrz prawdzie w oczy i zacznij rozgladac sie za wolnymi facetami.

Gość gość
żebrać o miłość to poniżenie największego kalibru! kol. skarżyła mi się,że nienawidzi kochać się z pijanym mężem,więc zrezygnowała definitywnie z seksu-poświęcać swoją godność dla pijaka było zbyt ciężkie a trzeba przyznać ,że on zagląda do kieliszka całe zycie i jeszcze na jaw wyszło jego k***wstwo,zdrada i niestety po małżeństwie,bo on wolał pukać taką samą,zamroczoną mężatkę

Gość gość
dzieci k***iących się rodziców mają problemy w swoich związkach,rodzice nie wpoili zasad, bo sami ich nie mają kto,jeśli nie rodzice są odpowiedzialni za wychowanie...

Gość gość
Ja serdecznie polecam wrozkę Sofii. Rozwiałaby Twoje wątpliwosci i pokazalaby do czego to wszystko zmierza.Wrozy online i konkretna i szybko wysyła odpowiedź. Wróżę u niej systematycznie i uważam , ze ma bardzo wysoką sprawdzalność. Polecam . tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ale spojrzcie tez na to. Moze to jest impuls dla tego faceta zeby skonczyc dlugi nudny zwiazek. Tak ludzie tez sie rozstaja. Nie slyszeliscie nigdy o przechodzonych parach? Nagle rozchodza sie i poznaja kogos i wlasnie z tym kims sa dlugo. No a ze tak wyszlo... nie kazdy ma odwage powiedziec wprost co i jak. Czasami zycie sie komplikuje...

Gość gość
Sorry, ale w moich oczach taka kobieta to dno, nie dość że akceptuje zdrady co mi jako facetowi dałoby jasno do zrozumienia, że ją też mogę zdradzać, to na dodatek jeszcze prosi o związek. Takich kobiet się po prostu nie szanuje.

Gość gość
A tak na marginesie facet to nie kobieta, jeśli jest mu źle w związku, to najzwyczajniej w świecie odchodzi od takiej kobiety i bierze inną, ty byłaś tylko zabawką na jakiś czas, urozmaiceniem jego nudnego życia.

Gość gość
27 letnia szmata, taka glupia, żal

Gość gość
Z tej strony autorka. Szkoda ze to tak wyszlo :( ale tez nic mi nie powiedzial o tej narzeczonej. A szkoda. Bo gdybym o tym wiedziala to bym sie za niego nie brala. a w miedzyczasie zdazylam sie wkrecic. No ale trudno. Czas zaczac odkrecanie sie z tego zadurzenia...

Gość gość
To jest jeden z powodów dla którego nigdy nie wchodzę w poważne związki, kobiety są po prostu głupie i są w stanie się zeszmacić, pozbawić honoru i godności w imię swojej chorej miłości. Jak z takim czymś można coś poważnego budować?

Gość gość
To faceci sa glupi ze daja sie wciagnac do takiej sytuacji!!!!! Jakby nie mozna bylo od razu sobie odpuscic i powiedziec sory mam dziewczyne. A nie to trzeba sobie poru.... na lewo i prawo!!! A kobiety tez lubia seks! Tylko ze niestety przez to predzej sie wkrecaja...

Gość gość
Dlaczego uważasz że to ten facet jest głupi? On wziął co chciał, bo widocznie tego szukał, to jej problem że ona mu zaufała i nie zapytała czy kogoś ma, tylko od razu wskoczyła mu do łóżka. Facet jasno i wyraźnie dał jej do zrozumienia że nie zamierza porzucać kobiety z którą jest i zakończył ten układ, a ona wykazała się straszliwą głupotą i zamiast strzelić go w pysk i go zniszczyć, to powiedział mu że będzie na niego czekać :P

Gość gość
Nie odzywac sie. Nie kontaktowac sie. I szukac nowego lepszego. I nie dawac d**y za szybko nast razem.

Gość gość
gość dziś do znawczyni cudzych facetów A tak na marginesie facet to nie kobieta, jeśli jest mu źle w związku, to najzwyczajniej w świecie odchodzi od takiej kobiety i bierze inną, ty byłaś tylko zabawką na jakiś czas, urozmaiceniem jego nudnego życia." jak facetowi coś nie pasuje,to o tym rozmawia z partnerką i pracują nad związkiem-pod warunkiem,że są uczciwi wobec siebie i nie mają nikogo na boku ale kiedy d***** naciska i szantażuje,facet dostaje małpiego rozumu i odchodzi a po jakimś czasie zabiega o względy porzuconej jak się wchodzi w związek z druga osobą,trzeba być uczciwym a nie kanalią,łajdakiem

Gość gość
nie chce faceta ktory zdradza

Gość gość
chyba go kocha.

Gość gość
Tu autorka. Tak zauroczylam sie nieziemsko. I teraz jest jakby to powiedziec.. ciezko. Wiem ze mnie zlinczujecie, ze nie warto ze po co. Ale jaki jest tok myslenia mezczyzny w takiej sytuacji??? Czy jest mozliwy skok z poziomu "kochanki" do czegos wiecej?? Oczywiscie ja juz sie do niego nie odzywam.

Gość gość
Nie, nie jest... kochanka to kochanka, jest zabawką i urozmaiceniem, gdyby chciał z tobą być to już dawno odszedłby od swojej narzeczonej i był z tobą. Kochanki to marne materiały na partnerki, bo jeśli kobieta wie i godzi się być tą trzecią, to chyba jasne że zbyt mądra to ona nie jest i do tego nie jest pewna, bo jeśli raz weszła w relacje z zajętym, to nie wiadomo czy kiedyś tego nie powtórzy.

Gość gość
Nie wiedzialam ze jest zajety!!! To wyszlo w praniu!! A mimo to potrafilam wybaczyc.

Gość gość
To tym bardziej nie powinnaś mieć nadziei, facet ukrywał inną kobietę, a ty mu wybaczasz? Co taki facet ma pomyśleć o takiej kobiecie?