Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dochód do 2tys miesięcznie

Polecane posty

Gość gość

czy są tu kobiety które żyją z rodziną za taki dochód? w ile osób? jak wam sie żyje?

Gość gość
to nie życie, to egzystencja... Chyba jak ktos ma taki dochód to raczej nie stac go na internet

Gość gość
a co ma do tego internet? mieszkam w małej miejscowości i tu co 2 dom tak żyje, piszą tu osoby, że mają 4 i ledwo starcza a ci co mają te 2tysie jakoś sobie radzą, robią remont, po 3 samochody w domu, kilkoro dzieci w domu i wcale nie widać ani krzty ubóstwa

Gość gość
no bo siedzą w mopsach

Gość gość
Nie bardzo w to wierzę - dziś w PL zarobki idą cały czas w górę i 3-5.000 to byle buc ma. Trzeba być kompletnym leniem i nieukiem żeby nie zarobić te marnie 3.000 zł / miesiąc.

Gość gość
2 tys??? to na same rachunki starcza.

Gość gość
Ja mam rachunków na 1200 więc nie 2 tys :)

Gość gość
To pokaż mi, bucu, gdzie mają ludzie pracować na wschodzie pl np. jakiś Tomaszów Lubelski czy Białystok, za te min. 3 000 pln. Ciekawa jestem czy wskażesz kilka takich zakładów pracy – bucu. Tam nie Warszawa czy Poznań. I uprzedzę pytanie- nie, czasami ludzie nie mogą wyjechać. Czasami wydaje mi się, że motłoch tu piszący nie wiele ma wspólnego z realnym światem.

Gość gość
"gość dziś Nie bardzo w to wierzę - dziś w PL zarobki idą cały czas w górę i 3-5.000 to byle buc ma. Trzeba być kompletnym leniem i nieukiem żeby nie zarobić te marnie 3.000 zł / miesiąc" ja mam 1400 netto pracuje w laboratorium w mleczarni maz ma 1900 zł netto pracuje jako kierownik produkcji maszyny u nas w regionie 1200 zł to normalna pensja .

Gość gość
Ja ma na rękę 1800 ale siedzę na macierzyńskim więc 1500 dostaję a mój chłopak 2000. Mamy 5 miesięczne dziecko. Mieszkamy w małym miasteczku.

Gość gość
jakie wy p*****lnięte, no i widać, że patologia się rozmnaża, bo jak może być dochód po 3-4 tys. jak najniższe wynagrodzenie 1750 zł brutto - netto 1200 zł, także dochód może być nawet 1200 zł i w tym p*********m kraju się tak żyje, a jak zarabiacie więcej to widocznie umiecie dobrze kraść, bo obecnie w naszym kraju najlepiej żyją k***a i złodziej

Gość gość
to nie życie to wegetacja.