Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może się zmienić na plus przy dziecku

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś ma takie doświadczenia. Że facet broniący się rękami i nogami przed sprzątaniem, lubiący imprezować, sporo pijący, po urodzeniu się dziecka zmienia się: mniej pije, pomaga w domu i przy dziecku, współpracuje z kobietą. Czy to realne.

Gość gość
Nie. To nie realne. Nikt alkoholika nie wyleczył przy pomocy poczętego dziecka, nikt bałaganiarza, brudasa lowelasa, nie oduczył złych nawyków i nikt nie widział na własne oczy takiego kogoś by pomagał w domu i rezygnował ze swoich przyjemności, na rzecz "domu", kobiety i dziecka. Weź się obudź kobieto z tego snu wreszcie i przyjmij to z honorem na klatę :P

Gość gość
Tak też myślę. To on obiecuje, mówi że przecież to będzie inną sytuacja. Ja na to "ale człowiek ten sam".

Gość gość
Jako facet mówię ci że NIE!!! Faceci dzielą się na tych spokojniejszych, pomocnych, racjonalnie myślących, dbających o innych i na takich co mają wszystko w d***e i najważniejsza jest dla nich zabawa i własne ja. Kobiety zresztą są identyczne, imprezowiczka i puszczalska zawsze taka będzie, być może na jakiś czas się zmieni, ale w głębi wciąż będzie tym nieodpowiedzialnym dzieciakiem goniącym za płytkimi emocjami. W przypadku faceta dziecko i obowiązki mogą tylko pogorszyć sytuację, więcej będzie przebywał poza domem, aby mieć święty spokój.

Gość gość
gośc, godz 12.13 Moja odpowiedz jest dokładnie taka sama

Gość gość
dziewczyno pisze do Ciebie dziecko takiego człowieka. miał nas trzy córki,chlał przed ślubem,chlał jak urodziło się pierwsze,chlał jak spłodził drugie a po narodzinach trzeciego policja,wyzwiska,poniżanie,terror w domu...dzieciństwo wspominam jak najgorszy koszmar :-( facet nie zmienia się dla dziecka :-( może na chwilę...ale nie łudź się ! nie funduj dzieciom takiego życia jak moja matka mi i siostrom :-( ona już ponad 30 lat czeka że może w końcu się zmieni :-(

Gość gość
Nie! Szkoda Twojego życia, dziecko nic nie zmieni, a może jedynie pogorszyć sprawę.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi.