Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo nieszczesliwym i smotnym czlowiekiem.

Polecane posty

Gość gość
No przypuszczam, że są już pełnoletnie, ale czy nie ucieszyły by się, gdybyś zaproponował któremuś/wszystkim wspólne spędzenie czasu za granicą, odpoczynek od codzienności?

Gość gość
Mialo byc sAmotnym a nie smÓtnym ty pazipek "inteligencie" :D

Gość gość
Nie stac mnie obecnie na wojaze zagraniczne.dzieci widuje co wekeend,bo ja je wychowywalem.teraz mieszkaja osobno

Gość gość
O co ci wgl chodzi żałujesz Kurwa że na rodzinę dawałeś? Fiucie j****y.

Gość gość
odwal się od niego,zapieprzał na dwie c**y nie warte tego ,co innego dzieci ale baby były nie warte,tak wynika z jego postu więc się stul

Gość gość
i wynika z tego że miłość baby jest g****o warta ,wielkie g****o ,chcą się tylko rozmnożyć i by facet tyrał na nie ,a na pewno to nie z miłości z nim były bo miłość się nie kończy

Gość gość
Jak był frajerem to niech teraz płacze... chociaż trochę mi szkoda go.

Gość gość
Jest juz pojazd,bo chcialem sie wyzalic i uponiec o swoje.Niech to zycie agonalne juz sie skonczy.Obie lezaly w domu do gory c**a.Zdarzalo sie ze na dwoch etatach z********alem.

Gość gość
jesteś przykładem potwierdzającym, że nie można być za dobrym i dawać wszystkiego na tacy, bo ludzie to zawsze wykorzystają i to się dzieje podświadomie. Za dużo dawałeś od siebie, nie wymagając nic w zamian i zostałeś wykorzystany. Nie piszę tego, abyś się obwiniał, ale musisz przejrzeć na oczy. Może już przejrzałeś, tylko teraz pewnie przejdziesz w totalną skrajność i nie będziesz dawał z siebie nic nikomu, to to też niedobrze. To o tych kobietach świadczy, że leżały i pachniały, a pozwalały na to, abyś zachrzaniał na 2 etatach. Nie zamykaj się całkowicie na świat, albowiem są jeszcze wartościowi ludzie. Ciężko ich znaleźć, ale gdzieś tam sobie istnieją.