Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoły facio

zostałem sprowadzony przez kobiete do roli pantofla...

Polecane posty

Gość wesoły facio

sprzątanie, dom, gotowanie... ale własnie wyrwałem się z tego g****a!

Gość wesoły facio
ogarniam się powoli i odchodze od niej... ona w to nie wierzy bo myśli że jest z******ta:D

Gość gość
Potworeczku to ty ? tapicerke miałeś wyprać????

Gość wesoły facio
odchodze od ciebie mendo!

Gość gość
ze mnie tez chciała zrobić pantofla ... miałem cały dom jak kura domowa prowadzić :/

Gość wesoły facio
jeszcze mi bzykanie królewna p**********a wydzielała JAK COŚ NIE TAK! Ale koniec tego... zabieram moją kase, moje auto i dopiero sraczki dostanie... JESTEM DO WZIĘCIA:D

Gość lejcie baby po ryjach
bo baby trzeba lać po ryju, poniżać i zdradzać, innaczej im szajba odbija

Gość gość
ja musiałem nauczyć się kroić cieniutko chlebeki i robić "chust", szyszkebaby, lukrować, ubijać tłuczkliem kotlety, sadzić goździki ... koszmar :(

Gość gość
mojanie umiała nawet dobrze tłuczka do mięsa trzymać ... kiedyś pokłuciliśmy nawet o to

Gość wesoły facio
pojechała królewna p*********a na zakupy z koleżanka/ właśnie zablokowałem konto :D

Gość gość
mało tego .... ja musiałek wszystkie szafeczki wymyć naczynia i sztućce posegregować i poukładać,iksery, blendery, noże elektryczne, młynki do kawy i chyba 2,5 kiograma wędla na przeczyszcenie poukłć tak by było w razie czego moja była co? w w agencjetowarzyską się bawi z kolegami w pracy :(

Gość wesoły facio
zaraz pewnie będzie dzwoniła albo pisała ale spotka ja przykra rozmowa... mysli że jest dyrektorką domu qwa mać

Gość gość
ja tam bym ozłociła takiego faceta karierę chcę robić, domem zajmować się nie chcę, ale nie w głowie mi zdrady, mam jednego partnera i to wystarczy :)

Gość gość
lejcie baby po ryjach dziś bo baby trzeba lać po ryju, poniżać i zdradzać, innaczej im szajba odbija patologu,uważaj żebys ty wp*****l nie dostał,mam takich w zasięgu wzroku,będziesz leżał i kwiczał

Gość gość
a co wy myślicie,że my wychodzimy za mąż by zostać sprzątaczką/kucharką i służącą?nie jestesmy waszymi mamuśkami nie nauczyła matka ,że każdy w domu pomaga a nie usługuje? trzeba było z mamą się żenić,usługiwałaby do usranej śmierci jak ci źle to do mamuśki jazda

Gość gość
Bierz żelaznego pręta i po ryju wal babsztyla bo dobrocią daleko nie zajedziesz.

Gość gość
a mnie zawsze wydzielala mycie łazienki,wc i tej cholernej buazerii,/przypomniało mi sie wojsko/a sama wlazla do kuchni i nie wiem co tam robila skoro tyle godzin tam siedziała nienawidzę świąt,bo ciągle wynajduje d**erele no,a w święta też w myciu naczyń nikt mnie nie wyrecza

Gość wesoły facio
tu nikt nie mówi o usługiwaniu komuś ale o releacjach i docenianiu drugiej osoby...

Gość gość
o matko i córko!zbiegły sie niedorajdy życiowe,i narzekaja na kochana kobietę, nie kochasz jej,to s*******antus,ona znajdzie sobie takiego,dla ktorego pomoc w domu będzie mu sprawiac przyjemność

Gość gość
następna wariatka która nie wie o co chodzi

Gość gość
głupolu,masz g*******e pojęcie o partnerstwie

Gość gość
mi babcia zawsze mówiła, że faceta trzeba trzymać krótko za ryja :D ale najlepiej żeby się nie zorientował, że jest pod pantoflem. Niestety, kobieta autora popełniła gdzieś błąd :(

Gość wesoły facio
zawsze pomagałem i mogę pomagać ale niedocenianie tego i foch o byle co i np "dzisiaj sexu nie będzie za to".... pierdólona królewna!!! Skończyło sie!

Gość wesoły facio
No nauczyła sie mnie sexem nagradzać normalnie hahahaha

Gość gość
He he to dobre skonczyla się bajka krolewny :-)

Gość gość
Wesoły facio - przesłodka ksywka! Szkoda, że z Twoich wpisów bije takie chamstwo:/ Nie dogadaliście się, jesteś sfrustrowany na maksa... Mam nadzieję, że kolejny związek spełni Twoje oczekiwania.

Gość gość
ja na rezydenturze z********alem w szpitalu od 7 do 18tej, czasem jak na sor przywiezli jakiegos klienta z wypadku nawet do 24tej (robilem ortopedie). Pozniej wracalem i sprzatalem w domu po mojej "ksiezniczce". Potrafila tony garow w zlewie zostawic i pojsc na impreze. W weekendy sprzatalem mieszkanie, robilem jej obiady (ona nigdy mi nie zrobila, tzn raz zrobila frytki), utrzymywalem ja bo nie pracowala. Pol roku temu dowiedzialem ze w moim wlasnym mieszkaniu kopuluje z dawnym chlopakiem z czasow szkoly. Zostawilem web kamere, nagralem. Potrafila sie gzic 4 godziny z nim, ja wychodzilem gdzies tak po 6tej, ona tak do 9tej lezala w lozku, wyszla z psem na szczanie i okolo 10tej wracala juz z tym kolesiem. Odrazu sie gzili i tak do 14tej, 15tej. Pozniej konczyli i koles s*******al a ona znow szla na pol godziny z psem , pozniej odpalala kompa i co s w nim robila tak do 18tej albo ogladala TV. Pozniej ja wracalem

Gość wesoły facio
to już hardkor kolego/ chyba bym po mordzie wychlastał:)

Gość gość
wesoly facecie ty tylko o mordobiciu byłes bity w domu? tylko patologia tak zalatwia swoje sprawy inteligentni,dobrze wychowani,gentelmeni nie musza uciekac sie do takich metod,nie znizyliby sie do twojego poziomu a jak ojciec traktowal twoja mamę? tak jak ty? współczuję