Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skok na bungee jako prezent na rocznice dla dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam pytanie, jak w temacie, czy skok na bungee to dobry pomysł dla dziewczyny (18l) na rocznice związku? Mogę dodać, że moja dziewczyna lubi adrenalinę i takie 'ekstremalne' wyzwania np. wiem że marzy o skoku na spadochronie, lubi dużą prędkość (samochód, motocykl) strzelanie z prawdziwej broni (pistolet, karabin snajperski) też nie jest jej obce. Więc uznałem, że ten skok na bungee pasuje do tego profilu. Tylko chodzi mi głównie o to (bo to nasza pierwsza rocznica) jak ona może to odebrać, czy nie będzie zawiedziona, bo na przykład liczyła na jakiś romantyczny wieczór itd. Przyznam że nie do końca się znam na myśleniu kobiet i nie chce żeby to źle odebrała. Jakie jest wasze zdanie? (głównie bym chciał aby się wypowiedziały kobiety). Pozdrawiam.

Gość gość
ja jestem na nie, ale dla mnie to w ogóle debilizm jakies skoki czy spadochrony, bo jest to po prostu niebezpieczne, lina moze sie urwac i sie zginie, dlatego to idiotyzm wg mnie

Gość gość
Jeśli ona lubi tego typu rzeczy to nie widze przeciwskazań, a po skoku przeciez możecie iśc na kolację, polecam na taką okazję skoki w tandemie, czyli wpsólne, to na pewno będzie romantyczne przezycie, sama skakałam dwa razy z http://strefasilesia.pl/ przezycie jest świetne. a jak nie jesteś pewnym, czy ona na pewno tego chce to spróbuj podpytać, powiedz, że jakiś kolega tak zrobił ,czy cos w tym stylu.

Gość karol77
też może być gorzej jak stchórzy i kasa pójdzie ;p lepiej coś na avans.pl poszukaj czegoś