Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie sie zglosic o rente dla niepelnosprawnych

Polecane posty

Gość gość

jako ze mam ciezka chorobe psychiczna(duzo mnie kosztowala i kosztuje) i okradaja mnie ludzie to ja postanowilem okrasc caly narod i wziasc rente dla niepelnosprawnych 600 zlotych msc za to ze mam shizofrenie gdzie sie to zglasza?

Gość gość
Papiery od psychiatry ze jestes krejzol i na komisje lekarska cie powinni wyslac do orzecznika.

Gość gość
Idziesz do banku pomocy dendtofilom mówisz panie ja piniondze chcem na musk a od mówi masz tu tysionc pińcet.

Gość gość
czyli mam isc do swojego psychiatry i poprosic o papiery ze jestem chory i on ma mnie na komisje wyslac? a zalozly ze mi przyznaja chorobe to co dalej bo czytalem ze jeszcze trzeba cos tam miec a wiem ze ludzie pracuja i maja taka rente ja chcialbym ja miec pracuje w agnecji pracy tymczasowej co musi byc jeszcze spelnione

Gość gość
Raczej nie do psychiatry ale do szpitala na oddział. Tam na obserwacje. Tak na hop siup nie dadza orzeczenia. Tylko po szpitalu. dostaniesz tzw zolte papiery i moze wtedy rente,ale kokosy to nie beda. No i w przyszlosci jakbys chcial miec dziewczyne, to juz raczej zadna cie nie zechce. wiec sie zastanow.

Gość gość
i tak mnie nie ze chce sie pogodzilem z tym poza tym ja pracuje i wiem ze mozna pracowac i miec taka rente nwm zapytam mojego psychiatry i zadzwonie jutro do zusu dziekuje

Gość gość
Idźcie wszyscy na renty!

Gość sucitar naimis
Renta to jeden krok do śmierci! Rencista każdy krócej żyje!