Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"porządny facet" i "bad girl"

Polecane posty

Gość gość

Dużo piszecie tu o kobietach lubiących bad boyów więc wyobraźcie sobie taką scenkę (skopiowane z głównego forum): Stoi wysoki mężczyzna, pół-długie, puszyste włosy, okulary, garnitur, pod krawatem. Z lekkim, zadbanym zarostem i teczką w ręce. Obok niego stoi dziewczyna o wyglądzie punka. Krótkie włosy, mocny makijaż, tatuaże, podarte spodnie, buty na koturnach, koszulka z nadrukiem i się do niego przytula. Co pomyślelibyście stojąc za tą parą w kolejce np. po bilety (bo raczej nikt nie zwróci uwagi po prostu przechodząc).

Gość gość
Moja koleżanka jest w takim związku. Ona Była prostytutka miała wiele związków bez zobowiązań i wielu partnerów seksualnych. Jej facet prawiczek do 30 lat, ona jego pierwsza i jedyna kobieta, on pracuje, zajmuje się pracami w domu, gotuje, sprząta itd. Niedługo urodzi im się dziecko a on lata w okół niej i traktuje ją jak księżniczkę.

Gość gość
"w takim"? Czyli już założyłaś, ze ta dziewczyna to prostytutka? :D

Gość gość
gość Jak ona to zrobiła? Jest super piękna? Czy on brzydal? Czy po prostu miłość? Jak oni się spotkali? W agencji? Ona go kocha czy jest jej tak wygodnie?

Gość gość
czemu od razu prostytutka?

Gość gość
gość dziś Wszyscy wiedzą, że ona była prostytutką. Takich rzeczy się nie uchowa. gość dziś Ona nie jest piękna a on nie jest brzydalem a raczej przeciętnym. Z tego co wiem to oboje zaakceptowali swoje przeszłości. Ona raczej brak jego przeszłości. On mówi otwarcie, że znalazł kobietę, która go akceptuje całkowicie i nie musi nikogo udawać ani się zmieniać. Dodam, że ona nie ma żadnych nałogów takich jak alkohol czy papierosy itp. Osobiście mnie to złości bo sama chciałabym takiego faceta a nawet nie byłam nigdy na randce :(

Gość gość
chodziło mi o to, że porównałaś ten związek znajomych do sytuacji w temacie. Dlaczego?

Gość gość
Czy go kocha? Nie wiem ale tak mówi

Gość gość
gość dziś Musiał mieć straszne kompleksy, że jest prawiczkiem :O Myślisz, że się kochają czy łączy ich "przeszłość"

Gość gość
gość dziś Porównywałam bo on to właśnie taki porządny facet a bad girl kojarzy mi się właśnie z takimi pannami co robią "brzydkie rzeczy"

Gość gość
gość dziś On nie jest już prawiczkiem w końcu zostanie ojcem. Przecież o tym pisałam. A czy kompleksy to nie wiem normalnie rozmawiał z kobietami ale nigdy nie był jakimś kasanową.

Gość gość
gość dziś - najwyraźniej się pokochali, poza tym to, że kiedyś miała ciężkie życie nie przekreśla jej jako człowieka. Poza tym dalej jestem ciekawa czemu porównałaś te dwie sytuacje.

Gość gość
Wiem, że nie jest. Bo tak napisałaś, zaakceptowała jego brak przeszłości, tak jakby to było coś strasznego :)

Gość gość
chyba się nie dowiem

Gość gość
jeszcze jakieś opinie?

Gość gość
Sporo kobiet nie akceptuje braku doświadczenia jak widać

Gość gość
O jakim doswiadczeniu wy mowicie?

Gość gość
Temat nie byl o prostytutkach :/

Gość gość
do goscia gość dziś osobiscie przeraza mnie Twoja malostkowosc i zazdrosc, nie dziwie sie ze nie masz takiego faceta, bo zachowujesz sie jak zazdrosna malpa, i za bardzo zajmujesz sie czyims zyciem. Poza tym jak mozna pisac o kims z taka pogarda?

Gość gość
Ona ma sie za lepsza wiec boli ja, ze tamta ma fajnego faceta

Gość gość
Czego się te prawiki boją jak laska kocha to nie ma dla niej znaczenia czy jest prawikiem z resztą po 3\4 razach się wszystkiego nauczy.

Gość gość
skąd się wzięła ta rozmowa o prawikach? Trochę się zgubiłam.

Gość gość
Ja jestem porządny i nieśmiały i zawsze byłem w związkach z takimi laskami, niestety zostawiały mnie po pewnym czasie. Mimo wszystko, nie żałuję że je poznałem, bo w takich punkowych dziewczynach można zakochać się na zabój! Poza tym ja nie potrafię zrobić pierwszego kroku a one potrafią podejść na koncercie i pocałować cię prosto w usta

Gość gość
Dziękuję za sensowną wypowiedź!

Gość gość
czyli uznałbyś, że facet jest pewnie nieśmiały?

Gość gość
Tak, uznałbym że jest nieśmiały a dziewczyna chce się ustatkować ;)