Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorota1723

Czy w Anglii jest szansa spotkać normalnego chłopaka ?

Polecane posty

Cześć jestem w Anglii i czuję się tu nie co samotna ponieważ nie za bardzo lubię chodzić na imprezy i tego typ... Chciała bym tu poznać jakiegoś chłopaka co by pasował do mnie .Czy jest jakaś możliwość?

Gość gość
Ale chcesz Polaka czy obcokrajowca?

Gość gość
Raczje wątpię bo Polki mają opinię puszczalskich, więc każdy rozsądny Polak na poważny związek się nie zdecyduje. A o to cytat ziomka który wrócił po dwóch miesiącach z Anglii " same siadały" .

Gość gość
może murzyna?

Gość wczoraj 18;50 Powiem ci że pomału przestaję wierzyć że Polaka mogę takiego spotkać ponieważ już nie co mam dość tych polaków nie akceptuję chuligaństwa ,nałogów a Polacy przeważnie tacy są tak że teraz próbuję nie co na obco krajowca . Nie murzyna .

To zależy co znaczy normalny Twoim zdaniem. Faceci w Anglii są tacy sami jak wszędzie. Ani lepsi, ani gorsi. Po prostu bardziej rudzi i to chyba jedyna różnica :D Ja miałam wysokie wymagania i znalazłam, Tobie też się powinno udać. Kwestia szczęścia.

Gość Karolinka28458877
Chopaka to ciezko, jednak mimo wszystko wiekszosc facetow ktorzy tu siedza sa albo po przejsciach albo nied***bani prawiczkowie korym nikt nie chce dac ;) takie zycie malenka W kazdym razie ja jestem z Londynu i moge ci pomoc cos dobrac jak chcesz z kolegow mojego faceta ;) Jak nie zwiazek to chociaz przyjaciela z benefitem

Gość gość
dorota1723 ale normalni ludzie chodza na imprezy a nie normalni sie boja. Polaka nie bo mam ich dosc haha jeszcze zobaczysz jak bedziesz tesknic za Polakiem

Gość gość
gosc przedemna 100 procent prawdy dorotka pewnie jest darmozjadem

Gość gość
Polakow tez jest duzo normalnych, ale partnera na stale nie szuka sie na imprezach

Gość gość
a czy pani dorotka potrafi utrzymac dzieci i meza albo tylko dzieci , czy pani dorotka jest taka madra

A czy potrafi czy nie to nie twoja sprawa .Nie wiem dla czego jest aż tyle głupich ludzi co tylko patrzą na pieniądze .Pieniądz to nie wszystko

Gość gość
dorota1723 dziś To ty nie jestes kobietą jak nawet męza i dzieci nie potrafisz utrzymac, zwykły pasożyt z ciebie i egoistka

Gość KrystynaCzubówna
Dorota to zwykły pasożyt