Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam i nie znajduje

kobieta szuka odpowiedniego mezczyzny

Polecane posty

Trzydziestka zadbana, rozsadna, wrazliwa, uczuciowa, wierna, uczciwa, pracowita, kobieca, spokojna, dojrzala emocjonalnie, skromna bez nalogow szuka milosci i podobnego do siebie partnera potrafiacego sie okreslic

Gość gość
a jakies wady?:)

Gość gość
nie napisała że jest zgrabna i ładna. takie piszą, że są "zadbane i kobiece" ;D

pytasz o mojw wady czy jakie wady ja zaakceptuje u partnera z ktorym chcialabym byc ?

fikuMikuu dziś Nie tutaj, naprawdę, szkoda zdrowia psychicznego. x wiec gdzie? szukalam w pracy - nie znalazlam, na portalach - nie znalazlam, wsrod znajomych - nie znalazalm, szukam tutaj - na forach

bo mezczyzni przeciez nie leca na wyglad, prawda? kazdy facet mi to powtarzal, ze wyglad nie jest najwazniejszy, ze uroda nie liczy sie tylko to jakim czlowiekim sie jest i jakie ma sie zalety, a poza tym nie kazdemu to samo sie podoba, wiec jednym sie podobam a innym nie tak jak kazdy czlowiek

gdzie w realu? wsrod znajomych szukalam i w pracy i nie znalazlam, a ty gdzie swojego partnera znalazlas fikuMikuu ?

Gość gość
Na Twoim miejscu napisałabym do tarocistki aby rozwiać swoje wątpliwosci. Polecam Ci moją Sofii. Korzystam z jej usług systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Udziela mądrych rad rozświetlając sytuację. Podaje Ci na nia namiary. tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Chodź po pubach dużo,teraz były wakacje i dużo osób się przewija.Kiedyś byłem z kolegą w klubie i poderwałem dwie dziewczyny i mój kolega ma z tą dziewczyną obecnie troje dzieci także można :-)

Gość gość
ciekawe z kim bujałaś się do tej pory:P Jak znam życie to bujałaś się z du/pkami i burakami a teraz jak młodość przeleciała to szukasz porządnego mężczyzny. Porządny nie oznacza frajer, który chce być wyjściem ewakuacyjnym

Gość gość
taaa bujała się, pewnie jest sama od kilku lat, w Polsce jak się nie pozna kogoś w szkole czy na studiach to potem jest ciężko. Napisała że jest skromna i spokojna a takie kobiety nie mają powodzenia, chociaż pewnie będziecie twierdzić coś innego.

Gość gość
bzdury gadasz! Jak kobieta nie jest całkowicie brzydka to zawsze sobie kogoś znajdzie do 30.

Gość gość
Nawet brzydkie potrafią sobie ułożyć dobrze życie gdy są towarzyskie,otwarte,weekendy spędzają w gronie znajomych i zawsze jakiś facet się znajdzie.Poznajesz dużo ludzi,zwiększa się prawdopodobieństwo znalezienia odpowiedniej osoby!

Gość gość
na czatach mozesz znalezc.

Gość gość
tu tez mozna znalezc.

Gość gość
wazny jest wyglad i chatakter,

Gość gość
ja tez szukam ale nie moge znalezc.

z nikim sie nie bujalam, nie jestem typem kobiety pozadanym przez mezczyzn, a mezczyzni tez nie dziela sie na dwie kategoriie - du/pek i porzadny, ludzie nie dziela sie na biale i czarne, rozne maja cechy te dobre i te zle i kazdy ma jedne i drugie, takie bzdury nawet czytac sie juz nie chce, wiec nie traccie swojego czasu na wypisywanie je

a moze faceci ktorzy uzywaja takich okreslen - du/pek i porzadny - moze wytlumacza nam jacy to sa faceci wg nich ? co tzn porzadny wg was ? du/pek ?

Gość Roobert
To chyba bardzo proste. D**ek to taki gość co tylko liczy aby zamoczyć i nic więcej. Brak szacunku do kobiety i traktowanie jej jak służącą. Porządny to odwrotność tego pierwszego ale niestety jest za nudny i szybko odstawiany w komis.

Gość gość
masz zapewne zbyt wysokie wymagania w stosunku do własnej urody. sorry, to brutalne, ale wygląd to brama do poznania wnętrza drugiej osoby. sad but true :(

Gość Raficzek
Ja jestem sam bardzo długo i nawet nie szukam partnerki. Mam dość konkretne wymagania i na te czasy nie istnieje taka co by je spelniała niestety...;>

Gość gość
Bo nudny znaczy dobry. Tiaaa :D Zaraz będzie zlot frustratów, którym mnie wyszło z bankami bo te jak wiadomo lecą jedynie na przystojnych, umiesnionych, bogatych, agresywnych i dresiarzy. :D

Gość gość
bo te jak wiadomo lecą jedynie na przystojnych, umiesnionych, bogatych, agresywnych i dresiarzy. smiech.gif x Posłuchaj i poczytaj wypowiedzi kobiet i zobacz na co narzekają u swoich mężczyzn. przystojny, umięśniony, bogaty nie chcecie takiego? Agresywny dresiarz też takiego chcecie bo taki jest dla was męski! choć życie z takim to piekło ale sam facet męski

Gość Heniuś
"rozsadna, wrazliwa, uczuciowa, wierna..." bla bla, ble ble. A jak bardzo gruba?

Gość gość
Ona chce idealnego faceta -romantycznego badboya

Gość są jeszcze normalne kobiety
"jednym sie podobam a innym nie tak jak kazdy czlowiek" "nie jestem typem kobiety pozadanym przez mezczyzn" Zestawienie tych dwóch cech powoduje intrygujący dreszcz.