Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam i nie znajduje

kobieta szuka odpowiedniego mezczyzny

Polecane posty

ojojoj co tu się wyprawia i opowiada jestem 1 raz na takim portalu i jestem ciekaw co z tych pogaduch wyniknie. będę obserwował a może

ja też znajdę idealną połówkę, jestem w stanie zaryzykować i spróbować w ten sposób znaleźć kogoś odpowiedniego, jeśli masz ochotę porozmawiać i się poznać to podaj sposób konwersacji

Gość Roobert
W mojej poprzedniej wypowiedzi nie chodziło o faceta co jest jak flaki z olejem i memeja nudna ;) Chodziło o normalnego mężczyznę, który potrafi się zająć kobietą ( odpowiada na jej potrzeby i szanuje) i dobrze się przy nim bawi. Nudziarz to każdego wykończy.

Gość gość
a jaki facet jest nudny

Gość Roobert
Wg mnie nudny to taki, który: nie ma własnego zdania, nie ma w nim odrobiny spontaniczności, humoru, zainteresowań, nie potrafi wywiercić nawet dziury w ścianie albo przykręcić śruby. Taki co by tylko siedział na kanapie i tv oglądał, żadnego życia.

Gość szukam i nie znajduje
:( juz takich nie ma wolnych

Gość gość
Ja chciałbym kobietę, która zaakceptuje to, że jestem niepijący i niepalący, nie przeklinam, jestem spokojny, nie mam prawa jazdy i jestem romantycznym mężczyzną. Dziś takiego mężczyznę uważa się za zniewieściałego:(

Gość gość
gość dziś - jak jestes zniewiescialy to juz twoj problem, tylkoze co innego swiadczy o tym co napisales, jak swoim wad nie widzisz i nie jestes swiadomy co z toba jest nie tak ze musisz bzdety wypisywac to juz twoj problem:O

Gość gość
Używana czy nie ? bo nie lubie jesc po kims :D

Gość gość
No cóz kobiety twierdzą że, my facec***atrzymy tylko na du... i cycki otóz nie to nie prawda ale zdaje sie że czas napisać prawdę o kobietach: kobiety są mało inteligetne żenujace uwazam ze to strata czasu kobiety są żenująco mało inteligetne i płytkie az strach pomyśleć o związku z /nigdy nie spotkałem kobiety która mogła by mnie urzec swoja osobowością.w sumie wiem że to nie normalne ale mam to gdzieś nie jestem stereotypowym Polakiem Biedakiem mam swoje Ideały nie twierdze że kobieta musi byc idealna ale musi miec odorobine rozumu i oleju w głowie. Polki chyba są dla Mnie spalone :D bez urazy nie mam nic osobiscie to żadnej kobiety z tego forum i żadnaa mnie nie zranila pozdrawiam

Gość gość
gość dziś No cóz kobiety twierdzą że, my facec***atrzymy tylko na du... i cycki otóz nie to nie prawda ale zdaje sie że czas napisać prawdę o kobietach: kobiety są mało inteligetne żenujace uwazam ze to strata czasu kobiety są żenująco mało inteligetne i płytkie az strach pomyśleć o związku z /nigdy nie spotkałem kobiety która mogła by mnie urzec swoja osobowością.w sumie wiem że to nie normalne ale mam to gdzieś nie jestem stereotypowym Polakiem Biedakiem mam swoje Ideały nie twierdze że kobieta musi byc idealna ale musi miec odorobine rozumu i oleju w głowie. Polki chyba są dla Mnie spalone bez urazy nie mam nic osobiscie to żadnej kobiety z tego forum i żadnaa mnie nie zranila pozdrawiam x to dlatego zaden mnie nie chce, choc jestem porzadna:(

Gość gość
ja tez szukam.