Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozpoczęcie roku, strój na 35 stopni!

Polecane posty

Gość gość

Taka ma być jutro temperatura, ubieracie chłopcom długie spodnie? wiem, ze głupio posłać w krótkich ale z drugiej strony taki upał...

Gość gość
Oczywiście. Koszula z krótkim rękawem, ale spodnie długie. Mamy rozpoczęcie roku o 8 rano, jeszcze nie będzie tak gorąco.

Gość gość
ubieram długie ale też mam wątpliwości, my mamy rozpoczecie o 11:30, czyli środek upału.

Gość gość jjnb
Długie spodnie plus lekkie, granatowe trampki i biała, cienka koszula z długim rękawem. Miał iść z krótkim ale wyrósł przez wakacje i została ta ale rozpoczęcie o 9 wiec myśle ze nie bedzie tak zle.

Gość gość
Moja idzie w kostiumie kąpielowym. Myślę, że akuratnie, bo granatowy. I białe sandałki.

Gość gość
koszula z długim rękawem i długie spodnie???? moim zd przesada.

Gość gość
Wysokie obcasy, mini i prześwitująca biała koszula. Nabuzowani koledzy z klasy będą gruchy walić po szkolnych toaletach...

Gość gość
Aaaa to chodzi o chłopców :D To tutaj spodenki jeansowe i biała koszula będzie ok

Gość gość34
Ale się uśmiałam. Na golasa niech idzie. Zartuje Nie no chyba nie wypada w krótkich spodenkach?

Gość gość
Moj idzie w granatowych krotkich spodenkach oraz bialym podkoszulku, wyszysko nowiutkie i schludne ńie bede dzieciaka o 12:00 kisila w dlugi h spodnaich olewam to

Gość gość
Mój krótkie granatowe spodenki i koszule w kratkę, ale to rozpoczęcie zerówki, więc chyba może być?

Gość gość
A mój był w pełnym mundurku czyli granatowe długie spodnie, błekitna koszula, krawat i granatowy sweter :) Swetry w klasie mogli zdjąc. Przezyl, mial na 9:00.

Gość gość
Sweter na koszule w 35 st upale i pełnym słońcu to jest mord na zywca

Gość gość
Czapeczka koniecznie bo uszka przewieje

Gość gość
W szkole u moich dzieciaków niestety dość sztywne podejście moją do ubioru uczniów, zwłaszcza na apelach, chłopcy granatowe lub czarne materiałowe długie spodnie i biała koszula, dziewczynki czarna lub granatowa spódniczka do kolan, lub długie czarne lub granatowe spodnie i biała bluzka lub koszula. Do tego elegancie ciemne buty. Nie wymagają długich rękawów, ale kolega syna w zeszłym roku na dzień dobry dostał punkty ujemne za czarne trampki na rozpoczęciu roku... Nie wiem czemu mają aż takiego hopla na tym punkcie...

Gość gość
A tak poważnie, to koszula musi być koniecznie biała? Nie chce zrobić z niego odmienna na starcie ;)

Gość gość
u nas na stronie internetowej jest opis wymaganego stroju galowego tj dla chłopców: spodnie granatowe lub czarne i biała koszula, dziewczynki tak samo tylko spódniczka. U nas też jutro ma być 35 st....maskara, ale ubieram długie spodnie, jakoś tak dziwnie w krótkich na taka uroczystość. Potem na zdjęciach będzie wyglądał tak nieelegancko.... a nikt nie bedzie pamiętał ze wtedy był taki upał.

Gość gość Nikola
A ja idę do III gim i ubieram sie jak trzeba ! Szpile mam takie megaz******te całe wakacje sie uczyłam w nich chodzić ,spódniczka wypasiona miniówa czarna teraz cekiny odpruwam w klubach w niej byłam ostatnio wszystkei kumpele mi jej zazdroszczą na góre taka bluzeczka biała na topless zakładam no i mam fryz nowy -czarna teraz jestem . To wszystkim nauczycielom gały wylecą a te lafiryndy stare osiwieją do reszty z zadrosci haha ! dobrze że tak ciepło bo mam nogi opalone fajnie a wy mamuśki w kufaj****chory ubierzcie jak moja sister -no nara teraz prasować muszę .

Gość gość
Faktycznie będzie 35 stopni zaraz ..