Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Enigmatyczna~Maestria

Zachowanie mojego chłopaka...

Polecane posty

Witajcie. Właściwie nie mam z kim porozmawiać o tym, bo nie lubię mówić znajomym o prywatnych sprawach. Dziś poprosiłam mojego chłopaka (mieszkamy razem) o pomoc w przygotowaniu obiadu. Czekając na niego wzięłam się za to sama. On siedział na piętrze. Długo nie przychodził i noe przychodził mimo mojego wołania i próśb. Poszłam wiec na górę by go jakoś sprowadzić, a on siedział i sobie na yt oglądał tą piosenkę: Geo da silva- morena. Zobaczcie sobie. Chyba po kilka razy puszczał i oglądał zamiast przyjść i mi pomóc. Jak przyszłam jeszcze kazał mi wyjść i był agresywny. Od razu jak tylko weszłam. Nawet polamal kwiata, który stał w donicy. Ja zwróciłam mu uwagę ze proszę o pomoc a on sobie ogląda rozneglizowane panienki a mnie ma gdzieś. I nie pomogl mi wcale. Zaczął mnie nazywać od kurw, zupełnie nie wiem za co i kazał bym wyszła i go samego zostawiła. No i zostawiłam. Dalej sobie to puszczał aż do samego wieczora. A mnie do końca dnia klął i obrażał. Powiedział nawet bym poszła popełnić samobójstwo to będzie miał spokój. Do tej pory nie mogę ochłonąć. Co myślicie o tym zachowaniu? Dlaczego on się rąk zachował, co zrobiłam nie tak?

Gość gość
nic nie zrobilas nie tak,to on jest prymitywem i chamem i nie masz szacunku do siebie skoro z nim jeszcze jesteś jakby mnie facet nazwał kórwą to by mnie więcej na oczy nie zobaczył 🖐️

Gość gość
Nie ,nie mialas racji ,jak moglas chlopakowi przeszkadzac w jego ulubionym zajeciu ? chyba nie jestes dla niego odpowiednia partnerka :(

Słaba prowokacja Wynoś sie. Przez te wszechobecne prowokacje na forum ciezko odrożnić prawde od fałszu

Gość gość
Zachowanie kompletnie nie do przyjęcia. Ja nie wyobrażam sobie związku z osobą, która mnie lekceważy i wyzywa. Na Twoim miejscu zastanowiłabym się, czy to jest ktoś, z kim warto ułożyć sobie życie.

Nie mogę zrozumieć dlaczego mnie tak potraktował. Przecież nie zrobiłam żadnej awantury, za to on owszem. Gdy zapytałam to oczywiście sam nie mógł się wysłowić. Czyli co, mam rozumieć że te,, panie" i teledyski na poziomie gimbazy tak na niego wpływają? Jego zdaniem jak go wkurzam to ma prawo tak mnie traktować. W dodatku usuwa moje pliki z komputera, nawet te ważne typu cv.