Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO OSÓB WIERZĄCYCH

Polecane posty

Gość gość

Jestem wierząca ale zastanawiam się czy dobrze robie czy nie tzn kocham siebie i wierze ze Bóg mnie stworzył oryginalną, cudowną.. np gdy kogoś dotykam to wierzę ze mój dotyk jest wspaniały..inny niż wszystkich choć nie uważam ze najlepszy na całym świecie czy lepszy od Boga ale poprostu wierzę ze jest wspaniały..mam myśli czasem ze może działa przeze mnie duch św.albo coś np.miłość....poprostu akceptuje siebie całkiem i jestem pewną siebie dziewczyną..oczywiście wewnątrz z zewnątrz staram się nie pokazywać pychy czy się wywyższać staram się być skromna..bo wiem ze to nie dobre..ale tak myślę czy to dobre jest ze mam takie myśli ze wiarą mogę coś osiągać tym ze wierzę w coś np ze coś potrafie bo dziala duch św czy to jest wporzadku ? nie grzesze tym ?

Gość Mężczyzna_Sam
Cieszę się, że jesteś jedną z tych, które dążą do doskonałości ducha, a nie tylko skupiają się na makijażu i nowych torebkach. Może chciałabyś pójść ze mną na wesele. Warszawa i okolice. Mogę przyjechać po ciebie autem.

Gość gość
:D ale jaja

Gość gość
do mężczyzna sam -> sorry ale mam już kogoś :) ale miło mi ze tak napisałes ;)czyli to.nic złego ze takie odczucia mam w głowie? bo trochę się tym przejmuje , jestem bardzo przewrazliwiona teraz bo kiepski czas w życiu ogólnie ale nie umie siebie nienawidzic i mieć siebie za głupią , stracić tą pewność siebie bo jest we mnie wiara ze jestem naprawdę bardzo wyjątkową dziewczyną ze taką mnie stworzył Pan Bog i tak się zastanawiam czy to ze mam siebie za wspaniałą nie jest pychą...czy wewnątrz nie jestem aż za pewna siebie , czy nie uważam się za lepszą od innych.. oczywiście mam świadomość ze są lepsi ode mnie ludzie..ale ja się czuje tak wyjątkowo ze boję się ze tym grzesze..jestem wrażliwa osobą..dlatego wierzę ze duch św jest w każdym moim dotyku kogoś i wgl czy to jest dobre ??

Gość gość
A czy ktoś pochwalił i powiedział, że poczuł się lepiej po tym jak go dotknęłaś? Bo jeśli nie, powinnaś zacząć wtedy myśleć o tym, jak dotykać ludzi sercem.

Gość gość
nie no raczej nie :) ale ja sobie tak lubię wkrecac ze napewno tak było..:D poprostu tak w to mocno wierzę ze tak jest :) właśnie chodzi nie tylko o dotyk, o słowa również...ogólnie jestem typem romantyczki, i strasznej idealistki wszystko muszę robić idealnie, wyjątkowo i wogole..takie coś już mam i jeśli tak robie jestem wtedy z siebie dumna wewnątrz i pojawia się ta myśl ze jestem wyjątkowa i wgl

Gość gość
jesteś nawiedzona a nie wyjątkowa!!

Tak naprawdę jesteśmy czystym duchem, to nasze zaburzenie sprawia, ze uznajemy sie za grzesznych, czyli kolektywna nieświadomość naszych działań. Nie nalezymy do tego swiata i nigdy nalezeć nie bedziemy.