Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wynik hcg czy to ciążą?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do kobiet, które już przez to przechodziły i były w ciąży. W niedzielę zrobiłam test i wyszła druga kreska bardzo słaba. Był to ok 7-8 dzień po owulacji. W środę wyjeżdżam na urlop i się przestraszyłam, że to może być ciąża, więc w pon. zrobiłam hcg, który wyszedł 3,0 mUI/ml. Biorę duphaston i teraz nie wiem, czy to może być ciąża i brać go dalej, czy przerwać po 10 dniach i czekać na okres? Napisałam sms do lekarza ale on nie odpisuje. Nie wiem co robić.

Gość gość
ty k******o nie pytaj kobiet na tym forum tylko idz do przychodi,jak taka madra jestes i wiesz jak sie p###//ier###//do###//lic to powinnas wszystko wiedziec o zachodzeniu w ciaze!przeciez nie komar cie ukasil

Gość gość
Dziękuję za bardzo wartościową odpowiedź. Czy jednak ktoś, kto był już w ciąży może się orientuje, czy ten wynik hcg może oznaczać wczesną ciąże i powinnam brać cały czas już duphaston? Czy nie potrzebnie panikuję i powinnam pojechać sobie spokojnie na urlop olać ten duphaston i poczekać na okres? Boję się, że jak to ciąża to przez to, że przestanę brać duphaston coś się może stać na wyjeździe.