Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem poradzic sobie ze smutkiem

Polecane posty

Gość gość

mam 30 lat, zostawil mnie facet, czuje bezsens wszystkiego. Caly swiat dookola sie cieszy, ludzie sa w fajnych zwiazkach , a ja czuje ze mnie juz nic nie czeka. Nie jest fajnie szukac kogos na sile, ale bez szukania to juz tak zostane. Sama, przegrane zycie ...

Gość gość26
przynajmniej masz wspomnienia zrób sobie dziecko

kochana, masz tylko 30lat-cały świat stoi przed Toba otworem, pewnego dnia się obudzisz i zrozumiesz, ze nie ma co marnować ani jednej chwili na rozmyślanie o byłym :) musisz dać czas czasowi, a zobaczysz wszystko w kolorach...fajne związki? 3/4 z nich jest fajnymi związkami tylko z pozoru :) głowa do góry! W końcu spotkasz kogoś, kto rozwieje te czarne chmury :)

Gość gość
Owszem, wspomnienia mam, ale co mi z nich? A dziecka nie chce. 30 lat to duzo jesli chce sie zaczynac od nowa wg mnie. A fajnych i jednoczesnie zainteresowanych 30letnia facetow jest malo albo zero.

jesteś teraz w takim etapie swojego życia, ze nikt nie będzie w stanie Ci przetłumaczyć, ze jest inaczej niż myślisz :) co maja powiedzieć 50letnie kobiety, które zostawił mąż na pastwę losu, dla 30letniej dziewczyny? Musisz wziąć sprawy w swoje ręce...

Gość gość
Wziac w swoje rece = latac za kazdym wolnym w nadziei na cos? Jak ja nie cierpie portali randkowych... A i to nie jest tak ze to moj pierwszy facet, ktorego mialam cale zycie i teraz nagle sama jestem. Nie - bywalam dlugo sama i dawalam rade, ale teraz czuje ze juz nie moge ;/