Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
adriannaż

nie radze sobie z ciążą

Polecane posty

witam. mam 20 lat, niedawno wyszłam za mąż, córka we wrześniu kończy trzy lata, a ja jestem w 6 tygodniu drugiej ciąży. pierwszą ciąże ledwo zniosłam, co chwilę krwotoki, z drug rodnych dwukrotnie i kilka razy z nosa, niskie ciśnienie, wymioty w sumie dzień w dzień przez 3 miesiące, bóle głowy, omdlenia, opuchnięte całe ciało, zwłaszcza nogi, ciągnący ból brzucha, bezsenność i przede wszystkim smutek i poczucie beznadziei. nie mogłam wstać z łóżka, wyjść na dwór, ruszyć się gdziekolwiek, chciałam leżeć, spać i być sama. a teraz czuje, że zaczyna się to samo. byłam normalną aktywną osobą, a teraz już widzę że zaniedbuje swoje obowiązki i tracę chęci do wszystkiego. nie potrafię sobie z tym poradzić a mąż nie rozumie że ja nie jestem leniwa tylko coś mnie w srodku blokuje. płaczę i mówie sobie wstawaj i bierz się za robotę i nie mogę! jest tylko gorzej. nie mogę jeść, nie mogę z nikim rozmawiać, każda najprostrza rzecz sprawia mi problem. marzę by cieszyć się drugim dzieckiem ale nie potrafię. pierwsza córka przyszła na swiat w 33 tc, 1600 g, 44 cm, nie oddychała i było bardzo ciężko, ale gdy tylko było po porodzie poczułam się dziwnie wolna i sobą. odżyłam. nie wiem co powinnam ze sobą zrobić. może któraś z mam ma jakieś sposoby motywacji i działania? teraz nie mogę się tak poddać, mam w domu drugą córkę i muszę się dla niej zmotywować. proszę o jakieś użyteczne porady. to dla mnie bardzo ważne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować