Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cwaniaki w szkole

Polecane posty

Gość gość

Witajce! Mam mały problem. Jestem w nowej szkole... Dookoła mnie są sami ludzie którzy , myślą że są tak z***biści i wogóle. Nie mam pojęcia jak się przy nich zachowywać. W głowie mają tylko alkohol papierosy... na dodatek znaleźć idealnych kumpli też jest trudno , bo albo jest jakiś nie śmiały , albo z niego totalny cienias , albo trzyma z tymi z podwyższonymi EGO. To jakaś masakra... Najgorsze jest to , że hejtują wszystkich , a sami wyglądają jak nie powiem co.. Ich dziewczny i koleżanki to również takie typowe pustaki. Tapeta na calym ryju , flacha i szlug w rece. Doradźcie coś :p POZDRO DLA NORMALNYCH. Ja nie mowie ze tez nie lubie wypic , ale zeby codziennie i na dodatek schlać się żeby mieć bombe i rzygać w wieku 16-17 lat.. lekka przesada. Potem chodzą i mówią jakie melanże były i wgl jacy my jestesmy... ŻENADA!

Gość gość
1 zasada w nowej szkole. Przystosuj sie albo zginiesz.

Gość gość
poszukaj normalnych ludzi bo w grupie zawsze raźniej a tymi imprezowiczami się przejmuj traktuj ich tak jak Ty chciałbyś być traktowany wyrosną :)

Gość gość
to ja z sorrki miało być: a tymi imprezowiczami się NIE przejmuj :) :) :)

Gość radek84
rada od starszego kolegi: zadawaj się tylko z tak zwanymi kujonami i frajerami (cwaniaków unikaj i woógle z nimi nie gadaj, traktuj ich jak powietrze) bo to tak naprawdę jedyni najbardziej wartościowi i warci twojej uwagi ludzie z twojej grupy (klasy) mimo że teraz ci się tak nie wydaje, ale za kilka lat zobaczysz że było warto bo w dorosłym życiu role się odwrócą

Gość radek84
* za kilka lat to może nie, ale za kilkanaście jak najbardziej