Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziecko 2,5letnie może pić gazowane?

Polecane posty

Gość gość

Mi się wydaje, że nie może, a mam małe doświadczenie z dziećmi... Za to dzisiaj na godzinę swojego 2,5-latka podrzuciła mi sąsiadka i co nie podałam mu do picia to był na nie, darł się i histeryzował, że chce gazowane i że mam mu kupić albo iść z nim po to do domu... Wy podajecie swoim dzieciom takie napoje?

Gość Eliza 2014
Moje: 2 lata i 3 miesiące pije , ale tylko wodę- gdzieś od co najmniej pół roku . Bardzo lubi :)

Gość gość
nie podaje a młody mowil jakie chce picie ? pytam bo ja ostatnio pracuje w duzym markecie i nie raz widzę 1,5 roczne dzieci w wózku z butelka coca coli w rączce:(

Gość ANOOOO
Córka ma 5 lat i nie podaje nic gazowanego .Nawet nigdy nie dalam sprobowac .

Gość gość
Albo nie sprecyzował jakie ma to być picie albo nie zrozumiałam, ciągle tylko, że gazowane. Niegazowana woda była be, ale w końcu wypił, na sok czy herbatę podniósł się krzyk.

Gość gość
Moj ma prawie 6 lat i nigdy nie pił nic gazowanego. Nawet nie wie jak to smakuje i nie chce wiedzieć.

Gość gość
Moja 7 letnia córa nie wypije nawet gazowanej wody bo ją "szczypie" w język. Coli i tym podobnych nie próbowała nawet.

Gość gość
mój 5 latek wie jak smakuje woda gazowana ale nie lubi innych gazowanych napojów nie zna ja nie kupuje zresztą ,od gazowanego dzieciaka może gardło boleć bo rozpulchniają śluzówkę .

Gość gość
Mój 2latek wypił nieraz z 50ml gazowanego napoju. Nic mu po tym nie było.