Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiecznie napalona

Jak zmniejszyć libido u kobiety?

Polecane posty

Gość Wiecznie napalona

Otóż mam problem, jestem z chłopakiem juz 10 miesięcy, prawie codziennie u mnie śpi albo rzadziej ja u Niego, w sumie mogę stwierdzić że zasypianie bez Niego jest dość trudne a czasem niemożliwe, jest kochany, troszczy się o mnie, kupuje jedzenie (takie małe gesty), robimy razem obiady. Ale problem jest z sexem, niestety wyszło tak że to ja mam non stop ochotę, on też dość często ale nie taką jak ja, mogłabym cały dzień się z Nim kochać, uwielbiam Jego dotyk, po prostu przyprawia mnie o dreszcze (dosłownie, coraz częściej się to zdarza). Nie wiem co robić bo najchętniej nie wypuszczalabym Go z łóżka a po pewnym czasie opada mu i nie chce stanąć, mówi że wie że krew mu nie naplynie, staram się masować, cokolwiek robić ale nic nie działa a On jeszcze zabiera moje ręce i mówi że nie da rady, pomocy jak mam zmniejszyć swoją ochotę? Chodzę praktycznie codziennie wyżyć się na siłownię ale słabo to pomaga

Gość gość
Na mnie podzialaly pigulki antykoncepcyjne.

Gość gość
sprobuj urozmaicic troche wasze figielki. Gdy on juz normalnie nie moze (zrozumiale) sa przeciez jeszcze inne mozliwosci - oralnie, wibratory, daj sie np. porzadnie przeleciec odpowiednio duzym wibratorem. Mozna tez sprobowac z paroma klapsami przedtem, czy tez bardzo powolny masaz twoich odpowiednich miejsc przez partnera (twoje rece unieruchomione, abys nie pomagala) - tak powolny i z przerwami, zebyc wrecz czekala i prosila o jeszcze.