Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wracaliście do siebie po latach?!! Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Bylam kiedyś z chłopakiem prawie 3lata licealna milosc od gimnazjum sie w sumie zaczelo pierwsza i dosc powazna;) ale nasze drogi sie rozeszly nie doroslismy do powaznego zwiazku ja wpadlam w zle towarzystwo, on po dlugich staraniach odpuscil sobie i znalazl inna, od tamtej pory do dzis zero kontaktu. Ja aktualnie jestem w zwiazku moj chlopak ma duzo wad, nie jestem do konca pewna czy to ten jedyny, nie to ze mam swoje widzimisie-powodow jest dosc duzo, ale moze bedzie dobrze mam taka nadzieje jestesmy razem ponad rok, z bylym nie mam kontaktu ponad 3 lata, dodam ze jestem bardzo religijna modlilam sie czesto gorliwie o prawdziwa szczera milosc, po jakims czasie snil mi sie moj byly, nie myslalam o nim, ale jak zaczelam spotykac go przez przypadek np. gdy jechalam samochodem to jakis sentymnet powrocil, modle sie teraz o to by miec pewnosc co do uczuc obecnego chlopaka, moj ex nadal czesto sie sni gdy sie mijamy patrzy na mnie takim dziwnym smutnym wzrokiem, jego rodzina ze mna chetnie rozmawia gdy mnie spotka, ostatnio odwiozl mnie spod skelpu jego chrzestny ktory jest bardzo z nim zwiazany, chcial moj numer spotkac sie pod pretekstem bym odiwedzila dawnych znajomych, i znim pogadala, ale nie dalam mu numeru balam sie ze moze chce specjalnie to zrobic,a moze juz nie odzywa sie z moim ex, nie wiem. Wiem tez ze ex ma dziewczyne z ktorej smielismy sie w gimnazjum bo jest z mojego roku;) Co o tym wszystkim myslicie???

Gość gość
Jesteś idiotką, nie wchodzi sie drugi raz do byłego związku.

Gość gość
bełkot

Gość gość
- Czy wracaliście do siebie po latach?!! Pomocy! - tak tylko po to by się przekonać ze jest tak jak za pierwszym razem ale jeszcze gorzej

Gość gość
Może cos wam jest jeszcze pisane:) Sprobuj a dowiesz sie czy bylo waro :) Idiotka jest ? Moze Ty pseudo cwaniaro, Porzadna i do tego religijna dziewczyna, a takich malo. Pozro 3 maj tak!

Gość gość
gość dziś - bełkot - rozumiem że nie lubisz mnie