Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dada pieluchy, kto wie?

Polecane posty

Gość gość

Dziecko ma 2 miesiące i dostałam paczkę pieluch dada z biedronki. Takie duże opakowanie - cyrk. Okazały się lepsze od pampersów, ponieważ dziecko nie uczulają. Udałam się wczoraj do biedronki a tam zwykłe opakowania. Te max opakowania to tylko chwilowy produkt biedronki? jakiś sezonowy? czy tylko w moim mieście ich nie ma? Sprawdzałam w kilku biedronkach. Z góry dziękuje za odp.

Gość gość
jeżeli mówisz o takim kartonie duzym to jest promocja i za 50 zł masz wtedy ten karton, ale to raz na jakiś czas sie pojawia (ale mi zazwyczaj wystarczało od promocji do promocji, ale jak masz malutkie dziecko to ci zabraknie) a normalnie to są mniejsze w foliowych opakowaniach

Gość gość serwisu
Te pieluchy mają takie promocyjne opakowanie ale to normalne pieluchy które są na codzień dostepne

Gość gość
Dzieki za odp. No właśnie u nas nie tych w dużych kartonach, to było ok.120 pieluch. Tylko te mniejsze opakowania. A możecie ktoś wie co ile pojawia się ta promocja?

Gość Eliza 2014
Co jakiś czas, ja nie zauważyłam jakiejś systematyczności w promocjach. Jak są to kupuję kilka kartonów np. 5czy 6 - mam gdzie trzymać. Dady używamy od ponad dwóch lat przy dwójce dzieci. Jak jesteś w Biedronce to zachodź na dziecięcy i sprawdzaj, a potem mężulka pogoń w razie co. Ja jestem zadowolona mega z dad :). Nam akurat bardziej przypasowały niż pampersy ( no chyba, ze chodzi o te z Niemiec- te są rewelacja)